Danıştay Başkanlığına Devlet Personeli Alımı! KPSS 60 Başvuru Ekranı

Danıştay Başkanlığı tarafından KPSS 60 puanla olmak üzere devlet personeli alımı online başvuru süreci devam ediyor. Kimler Başkanlık memur alımına başvurabilir? İşte detaylar.

Danıştay Başkanlığı tarafından KADROLU devlet personeli alımı online başvuruları devam ediyor. Başvuru iş ve işlemlerini, Danıştay memuru olmak için gerekli süreci ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kadrolu memur alımı başvuru şartları

Memur alımı için adayların devlet memurları kanununda yer alan genel şartlara haiz olması gerekmektedir. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 35 yaşını bitirmemiş olmak ile Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olması gerekiyor.

Kamu personeli alımı başvuru süreci

Danıştay memur alımında başvurular 24 Ocak 2024 dahil olmak üzere yapılabilecektir. Adaylar sade ce online olarak başvurularını yapabileceklerdir.

Danıştay memur alımı nitelikleri nelerdir?

Danıştay Başkanlığı kadrolu hizmetli memur alımı için başvurularda KPSS 60 isteniyor. 2022 KPSS tüm puan türlerinden bu kriteri sağlamak yeterli. Adayların en az lise mezunu olması şartı da yer almaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri