Devlet Hastanesi 216 Sözleşmeli Memur Alımı! En Az Lise 28 Branşta

Devlet Hastanesi personeli alımı başvuruları kapsamında 28 farklı ünvanda olmak üzere 216 kadro için başvurular alınacak. En az lise mezunu adaylar başvurabilir. İşte detaylar.

Devlet Hastanesine memur alımı kapsamında “Biyolog, Büro Personeli, Çözümleyici, Diyetisyen , Eczacı, Hemşire, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Laborant, Sağlık Fizikçisi, Mühendis, Psikolog, Gassal, Destek Personeli, Hasta Bakıcı, Sağlık Teknikeri (Anestezi), Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme), Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter), Sağlık Teknikeri (Eczane), Sağlık Teknikeri (Ameliyathane), Sağlık Teknikeri (Patoloji), Sağlık Teknikeri (Tıbbı Laboratuvar), Sağlık Teknikeri (ElektronörofizyoIoji), Tekniker (Elektrik -Elektronik), Tekniker (İklimlendirme-Soğutma), Tekniker (Makine), Tekniker (Biyomedikal), Teknisyen (İklimlendirme), Teknisyen (Tesisat Teknolojisi)” ünvanlardan 216 kadroya başvurular tamamlanıyor. Adaylar Gazi Üniversitesi memur alımında mülakatsız direkt KPSS puanı ile atanacaktır.

Sözleşmeli personel alımı başvuru koşulları nelerdir?

Başvuru için adayların 657 DMK’daki şartları taşıması gerekiyor. Ayrıca adayların T.C. vatandaşlı olması, askerlikle ilişiği olmaması, kamu görevinden çıkarılmamış olması, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kuruntundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almaması gerekmektedir.

Devlet hastane personeli alımı nitelikleri nelerdir?

1 Biyolog alımı için Biyoloji, Tıbbi Biyolojik Bilimler, Biyoloji Bilimleri ve Biyomütıendislik, Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Biyoteknoloji veya Moleküler Biyoteknoloji lisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

2 Büro Personeli (İnsan Kaynaklan) alımı için İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi önlisans programlarından birinden mezun olmak. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

2 Büro Personeli (İnsan Kaynakları) alımı için İnsan Kaynaklan, Personel Yönetimi, İnsan Kaynaklan Yönetimi önlisans programlarından birinden mezun olmak. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

9 Büro Personeli (Muhasebe) alımı için Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

2 Büro Personeli (Muhasebe) alımı için Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Muhasebe önlisans, KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

6 Büro Personeli (Bilgisayar) alımı için Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Bilimleri önlisans, KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

3 Büro Personeli (Bilgisayar) alımı için Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (Internet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama, Bilgisayar Bilimleri önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Çözümleyici alımı için Sistem Programcısı Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da dört yıllık eğitim veren fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bitimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik.

1 Diyetisyen alımı için Beslenme ve Diyetetik lisans, KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Eczacı alımı için Eczacılık lisans .

71 Hemşire (Lisans) alımı için Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

2 Hemşire (Ortaöğretim) alımı için Ortaöğretim Kurulularının Hemşirelik Dalından mezun olmak. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

5 Hemşire (Diyaliz) alımı için Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans ve belgelendirmek kaydıyla Sağlık Bakanlığı onaylı Diyaliz Sertifikasına sahip olmak ve en az 1 (bir) yıl hemodiyaliz hemşiresi olarak çalışmış olmak ve sertifika geçerlilik süresinin sona ermemiş olması. Tecrübesini SGK tescil hizmet dökümü ve çalıştığı kumullardan alacağı evraklar ile belgelemek. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Herhangi bir önlisans . KPSS puanı 60 ve üzeri olmak. Sağlık kuruluşlarından alınacak (güncel tarihli) raporla boyunun 175 cm’ den kısa olmaması, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonlan çalışmaya herhangi bir engeli olmamak. 7/24 saat esasına göre vardiyalı olarak kapalı ve açık alanlarda çalışmasına engel durumu olmamak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Ortaöğretim) alımı için Lise mezunu olmak. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak. Sağlık kuruluşlarından alınacak (güncel tarihli) raporla boyunun 175 cm’ den kısa olmaması, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Herhangi bir önlisans . KPSS puanı 60 ve üzeri olmak. Sağlık kuruluşlarından alınacak (güncel tarihli) raporla boyunun 175 cm’ den kısa olmaması, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

3 Laborant alımı için Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuar Teknikleri. Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak. Va

1 Sağlık Fizikçisi alımı için Fizik veya fizik mühendisliği lisans eğitimi üzerine radyoterapi fiziği yüksek lisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Mühendis alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği. Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği lisans.

1 Psikolog alımı için Psikoloji lisans . KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Destek Personeli (Gassal) (Kadın) alımı için Cenaze hizmetlerinde görev yapmak üzere; Ortaöğretim kurumlanılın İmam Hatip Bölümünden mezun olmak veya MEB Onaylı Cenaze Hizmetleri Kursu Bitirme Belgesine sahip olmak. Cinsiyeti kadın olmak. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

2 Destek Personeli (Gassal) (Erkek) alımı için Cenaze hizmetlerinde görev yapmak üzere; Liselerin İmam Hatip Bölümünden mezun olmak veya MEB Onaylı Cenaze Hizmetleri Kursu Bitirme Belgesine sahip olmak. Cinsiyeti erkek olmak. KPSS puanı 60 ve özeri olmak.

22 Destek Personeli alımı için Lise mezunu olmak, KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

2 Destek Personeli (Hasta Bakıcı) alımı için liselerin hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakım ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

10 Sağlık Teknikeri (Anestezi) alımı için Anestezi veya Anestezi Teknikerliği önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

9 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) alımı için Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) alımı için Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) alımı için Radyolojik Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) alımı için Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

21 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans . KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Sağlık Teknikeri (Eczane) Eczane Teknikerliği, Eczane Hizmetleri önlisans programlarından birinden mezun olmak. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak. Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak.

4 Sağlık Teknikeri (Ameliyathane) alımı için Ameliyathane Teknikerliği, Cerrahi Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri, Cerrahi önlisans programlarından birinden mezun olmak. Dezenfeksiyon, Sterilizasyon ve Antisepsi Teknikerliği veya Dezenfeksiyon, Sterilizasyon ve Antisepsi . KPSS puanı 60 ve üzeri olmak. Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak.

2 Sağlık Teknikeri (Patoloji) alımı için Patoloji Laboratuar, Patoloji Laboratuvar Teknikleri önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak, En az 3 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak. Tecrübesini SGK tescil hizmet dökümü ve çalıştığı kurumlardan alacağı evraklar ile belgelemek. Nörobilim ve Nöroteknoloji Mükemmeliyet Ortak Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görev yapacaktır.

2 Sağlık Teknikeri (Tıbbı Laboratuvar) alımı için Sağlık Laboratuvarı, Tıbbı Laboratuvar, Tıbbi Laboratuar Teknikleri. Tıbbi Laboratuvar Teknikleri önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Sağlık Teknikeri (ElektronörofızyoIoji) alımı için Elektronörofizyoloji önlisans . KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Sağlık Teknikeri (Elektronörofizyoloji) alımı için Elektronörofizyoloji önlisans . KPSS puan 60 ve üzeri olmak.

2 Tekniker (Elektrik -Elektronik) Elektronik, Elektrik-Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Elektronik Teknolojisi, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknikerliği. Deniz Elektroniği, Elektrik veya Elektrik Teknolojisi. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Tekniker (İklimlendirme-Soğutma) alımı için İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı. Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Tekniker (Makine) alımı için Makine, İş Makineleri, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Bilgisayar Destekli Makine, Termik Santral Makineleri önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Tekniker (Biyomedikal) Biyomedikal Cihaz Teknolojisi veya Biyomedikal Bilimler önlisans. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Teknisyen (İklimlendirme) alımı için liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Teknisyen (İklimlendirme) alımı için Liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Teknisyen (Tesisat Teknolojisi) alımı için Liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak. KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

1 Teknisyen (Tesisat Teknolojisi) alımı için Liselerin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı ve Dallarından mezun olmak, KPSS puanı 60 ve üzeri olmak.

Gazi Üniversitesi sözleşmeli memur alımı başvuru süreci nelerdir?

Gazi Üniversitesi tarafından sözleşmeli memur alımı için başvurular 22 Aralık 2023 tarihine kadar olacak. Adaylar online olarak çevrimiçi başvuru iş ve işlemlerini tamamlamaları gerekiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri