Devlet Su İşleri DSİ 1273 Personel Alımı Duyurusu! Yedek Aday Listeleri

Devlet Su İşleri DSİ bünyesinde 2023 yılı bin 273 kamu personeli alımı kapsamında 2. Yedek aday atama listeleri ve atama duyurusu yayımlandı. Detaylar bu yazımızda.

Devlet Su İşleri DSİ’ye 1.273 sözleşmeli mühendis, büro personeli, destek personeli ve koruma güvenlik görevlisi pozisyonuna yerleşen yedek adaylardan istenilen belgeler açıklandı. 1273 sözleşmeli personel pozisyonları için 2. yedek yerleştirmesine dair listeler belli oldı. Detaylar bu yazımızda yer alıyor.

DSİ memur alımı atamaları

Sözleşmeli 4/B kadrolara “mühendis, büro personeli, destek personeli (Temizlik) ve koruma ve güvenlik görevlisi” olarak yedek yerleşen adayların gerekli atama evraklarını 25 Aralık 2023 tarihine kadar DSİ Genel Müdürlüğü Personel Dairesi Başkanlığına ya da en yakın Bölge Müdürlüklerine şahsen ya da posta ile iletmeleri gerekiyor.

Devlet Su İşleri 1273 memur alımı atama branşları

Mühendis pozisyonuna asıl olarak yerleşen adaylar, bilgisayar mühendisi, çevre mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, elektrik mühendisi, harita mühendisi, inşaat mühendisi, jeofizik mühendisi, kimya mühendisi, maden mühendisi, makina mühendisi, meteoroloji mühendisi, metalurji mühendisi, ziraat mühendisi (1), ziraat mühendisi (3) listeleri, büro personeli (muhasebe), büro personeli (işletme), büro personeli (adalet), büro personeli (halkla ilişkiler), büro personeli (büro yönetimi), büro personeli (insan kaynakları), büro personeli (maliye), destek personeli (temizlik) pozisyonuna asıl olarak yerleşen adaylar, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonuna asıl olarak yerleşen adaylar belli oldu.

Kamu personel atama belgeleri

Mezun belgesi veya diploma, adli sicil kayıt belgesi, Nüfus Cüzdanı, askerlik durum belgesi, vesikalık fotoğraf, yerleşim yeri belgesi, 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuç Belgesi, Seyahate ve arazi şartlarında çalışmaya engeli olmadığına dair yazılı beyan ile tüm ünvanlarda istenen diğer belgeler gerekiyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri