En Az Lise 10 Ünvan Kamu Personeli Alımı! KPSS Taban Puansız Başvuru

Lise, önlisans ve lisans mezunları 10 farklı ünvandan başvuru yapabiliyor. Güncel kam personeli alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

En az lise mezunları olmak üzere önlisans ve lisans mezunları için de kadroların yer aldığı memur alımı başvuruları tamamlanıyor. Yozgat ili iş ilanları kapsamında Bozok Üniversitesi sözleşmeli memur alımı yapacak. Mülakat da olmayacak atamalar için direkt KPSS puanı ile göreve başlama yapılabilecek.

Kamu personeli alımı başvuru genel şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması gerekiyor. Ayrıca 2022 KPSS puanına sahip olunması, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almaması, çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olması, güvenlik soruşturması ya da arşiv araştırması olumlu sonuçlanması gerekmektedir.

Memur alımında nitelikler nelerdir?

1 Eczacı alımı için Eczacılık Bölümü lisans mezunu olmak.

1 Diğer Sağlık Personeli alımı için Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü lisans mezunu olmak.

1 Diğer Sağlık Personeli alımı için ilk ve Acil Yardım Bölümü önlisans mezunu olmak.

2 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Bölümü önlisans mezunu olmak.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Anestezi Bölümü önlisans mezunu olmak.

1 Röntgen Teknisyeni alımı için Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Bölümü önlisans mezunu olmak.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Diş Protez Teknolojisi Bölümü önlisans mezunu olup. Dijital İş Akışı (exocad) Sertifikasına sahip olmak ve alanında en az 1 yıl deneyim sahibi olduğunu belgelemek.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Bölümü önlisans mezunu olup, alanında 10 az 2 yıl deneyim sahibi olduğunu belgelemek.

1 Sağlık Teknikeri alımı için Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü önlisans mezunu olup, Deney Hayvanları Kullanım Sertifikasına sahil olmak.

1 Büro Personeli alımı için Lisans mezunu olup, MEB Onaylı Bilgisayar Destekli Proje Çizim Sertifikası ve Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak.

1 Büro Personeli alımı için Lisans mezunu olup, MEB Onaylı Diksiyon, Bilgisayar Kullanımı Sertifikaları ve MEB veya üniversitelerden onaylı Özlük İşleri, Bordrolama, SGK İşlemleri Eğilimi ve Bilgisayarlı Muhasebe Sertifikalarına sahip olmak.

2 Büro Personeli alımı için Önlisans mezunu olup, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, MEB onaylı Bilgisayar Destekli Proje Çizim Eğilimi, Bilgisayar İşletmenliği, Hızlı Klavye Kullanımı Sertifikalarına sahip olmak.

1 Destek Personeli (Bahçıvan) alımı için Ortaöğretim (Lise ve dengi) mezunu olup, bahçıvanlık eğitimi almış olduğunu belgelemek.

1 Destek Personeli (Şoför) alımı için Otobüs Kaptanlığı önlisans mezunu olup E sınıfı sürücü belgesine veya yeni tip D sınıfı sürücü belgesine en az 3 yıldır sahip olmak.

9 Destek Personeli (Temizlik) Kadın/Erkek alımı için Lise mezunu olmak.

8 Destek Personeli (Temizlik) Erkek alımı için Lise mezunu olmak.

2 Destek Personeli (Temizlik) Kadın alımı için Lise mezunu olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Erkek alımı için Lise mezunu olmak, Başvuru tarihinin son günü itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. 170 cm den kısa olmamak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Erkek alımı için Lise mezunu olmak, Başvuru tarihinin son günü itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, Belgelendirmek kaydıyla en az 2 (iki) yıl süreyle koruma ve güvenlik görevlisi, askeri personel veya kamu kurumlarının kolluk kuvvetlerinde (polis/jandarma) görev yapmış olmak. özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. 170 cm den kısa olmamak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Erkek alımı için Lise mezunu olmak, Başvuru tarihinin son günü itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak, Belgelendirmek kaydıyla en az 3 (üç) yıl süreyle uzman onbaşı/çavuş olarak görev yapmış ve yakın koruma eğilimi almış olmak. özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. 170 cm den kısa olmamak.

Yozgat Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alımı süreci nasıl olacak?

Yozgat ili işi ilanları bünyesinde “Bozok Üniversitesi” kamu personeli alımı için başvurular 13 Ocak 2024 tarihine kadar sürecek. Adaylar başvurularını online olarak yapabilmektedirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri