En Az Lise Mezunları Başvurabilir! 18 Farklı Ünvan Kamu Memur Alımı

Kamuya 18 Branşta olmak üzere Lise, Önlisans, Lisans adayların başvuru yapabileceği 81 memur alımında süreç tamamlanacak. İşte gerekli başvurular ve tüm detaylar.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi bünyesinde Kamuya en az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği sözleşmeli memur alımında süreç 18 farklı ünvanda tamamlanıyor. “Eczacı, Diyetisyen, Odyolog, Spor Uzmanı (Cankurtaran), Sağlık Teknikeri, Sağlık Teknikeri, Elektronörofizyoloji, Sağlık Teknikeri Ameliyathane Teknikerliği, Veteriner, Hemşire, Fizyoterapist, Psikolog, Tekniker, Teknisyen, Hizmetli, Gassal, Şoför, Hasta Bakıcı, Büro Personeli” alımı olmak üzere 81 kadro var. KPSS puanı ile direkt mülakatsız atama olacak. İşte gerekli tüm detayların ve şartların yer aldığı yazımız.

Bülent Ecevit Üniversitesine personel alımında başvuru şartları

Adayların öncelikle devlet memurları kanunundaki genel şartlara haiz olması, askerlikle ilişiklerinin olmaması ve T.C. vatandaşı olması gerekiyor. Ayrıca başvurularda görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı olmamak, KHK ile kamu görevinden çıkarılmamak ile herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almamak gerekmektedir.

Memur alımlarında mezuniyet şartları nelerdir?

8 Büro Personeli alımında Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak.

4 Büro Personeli alımında Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları önlisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Destek Personeli (Şoför) alımında Ortaöğretim (lise ve dengi) kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. C ve D Sınıfı Sürücü Belgesi sahibi olmak.

15 Destek Personeli (Hasta Bakıcı) Ortaöğretim (lise ve dengi) kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

1 Destek Personeli (Gassal) (Erkek) 1 alımında Ortaöğretim kurumlarının İmam Hatip Bölümünden mezun olmak veya MEB onaylı Cenaze Hizmetleri Kursu Bitirme Belgesine sahip olmak.

1 Destek Personeli (Gassal) (Kadın) alımında Ortaöğretim kurumlarının İmam Hatip Bölümünden mezun olmak veya MEB onaylı Cenaze Hizmetleri Kursu Bitirme Belgesine sahip olmak.

10 Destek Personeli (Hizmetli) (Erkek) alımında Ortaöğretim (lise ve dengi) kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

5 Destek Personeli (Hizmetli) (Kadın) Ortaöğretim (lise ve dengi) Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.

2 Teknisyen alımında Ortaöğretim kurumlarının Elektrik Elektronik alanlarından mezun olmak.

1 Teknisyen alımında Ortaöğretim kurumlarının Tesisat Teknolojisi bölümünden mezun olmak.

1 Teknisyen alımında Ortaöğretim kurumlarının Bilişim Teknolojileri bölümünden mezun olmak.

1 Tekniker alımında Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Hizmetleri önlisans programından mezun olmak.

1 Psikolog alımında Psikoloji lisans programından mezun olmak.

2 Fizyoterapist alımında Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programlarının birinden mezun olmak.

10 Hemşire alımında Hemşirelik, Sağlık Memurluğu veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Veteriner alımında Veteriner lisans programından veya Klinik Veterinerlik ve Eczacılık lisans programlarının birinden mezun olmak.

2 Sağlık Teknikeri alımında Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri önlisans programlarının birinden mezun olmak.

4 Sağlık Teknikeri alımında Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans programından mezun olmak.

3 Sağlık Teknikeri Ameliyathane Teknikerliği alımında önlisans programından mezun olmak.

1 Sağlık Teknikeri Elektronörofizyoloji alımında önlisans programından mezun olmak.

1 Spor Uzmanı (Cankurtaran) (Erkek) alımında Yükseköğretim Kurumlarının Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu veya Spor Bilimleri Fakültesi lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 Spor Uzmanı (Cankurtaran) (Kadın) alımında Yükseköğretim Kurumlarının Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu veya Spor Bilimleri Fakültesi lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak.

1 (Diğer Sağlık Personeli) Odyolog alımında Odyoloji Lisans programından mezun olmak.

1 Diyetisyen alımında Beslenme ve Diyetetik Lisans programından mezun olmak.

3 Eczacı alımında Eczacılık Lisans programından mezun olmak gerekiyor. Ayrıca ünvanlara dair farklı yaş şartları ile sertifika, deneyim vb. hususları başvuru süresi içerisinde kamu personeli alımı internet sitemizden inceleyebilirsiniz.

Kamu memur alımı süreci

Zonguldak ili “Bülent Ecevit Üniversitesi” memur alımı için başvurular online olarak e-Devlet kariyer kapısı internet adresinden yapılabilecektir. Süreç 24 Kasım dahil olmak üzere yapılabiliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri