Fastfood Hazırlayıcı İşçi Personel Alımı Başladı! Güncel İş İlanı

Belediye bünyesinde görev alacak 5 Fastfood İşçi personeli alımı yapılacaktır. Aday olmak isteyen kişiler için iş başvuru süreci başladı.

Tam zamanlı ev belirli süreli istihdam edilecek 5 İşçi personel alımı için iş başvuru detaylarına ve şartlara yazımızdan hemen ulaşabilirsiniz. Belediye bünyesinde işçi personel alımı için süreci, şartları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Belediye 5 İşçi Alımı Başvuru Zamanı

Belediye bünyesinde belirli süreli çalışacak 5 işçi personel alımı için adaylar iş başvurularını 28 Şubat 2024 tarihine kadar tamamlayabilecektir. Son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Fastfood Personeli Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Tam zamanlı istihdam edilecek 5 personel alımı için adaylar iş başvurularını CV ve Kimlik Fotokopisi ile birlikte iş başvurusunda bulunabilecektir.

Belediye İşçi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Belediyede görev yapmak isteyen adaylar iş başvurusu için adaylarda aranan iş başvuru nitelikleri; Türk vatandaşı olmak. 18 yaşını tamamlamış olmak. 28 Nisan 2018 tarih ve 30405 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşlar ile bunların üyesi olduğu Mahalli İdare Birliklerinin Personel Çalıştırılmasına dayalı hizmetlerin yerine getirilmesine ilişkin usul ve esasların 4. Maddesindeki şartları taşımak ve Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya emekliliğe hak kazanmamış olmak. Başvuru şartlarını taşıyan adayların iş başvuruları kabul edilecektir.

İş Başvurusu Nereye Yapılacak?

Çanakkale Belediyesi bünyesinde bulunan iştirakinde istihdam edilecek 5 Fastfood İşçi personeli alımı için adaylar iş başvurularını mesai saatleri içerisinde İsmet Paşa Mah. Atatürk Cad. No:37 Çankkale adresine yukarıda belirtilen tarihlerde iş başvuru süreçlerini tamamlayabilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri