Gençlik ve Spor Bakanlığı 660 Kamp Lideri Alımı! Başvuru Ekranı Açıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığına 660 kamp lideri alımı yapılacak. Gönüllü kamp lideri olarak geçen alımlara dair tüm detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte başvurulara dair tüm bilgiler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB tarafından 2024 yılı 660 KAMU LİDERİ ALIMI bugün başladı. GSB genel müdürlükleri kamplarında görev yapmak üzere kamp lideri havuzunu büyüteceğini açıkladı. Bu kapsamda da 660 gönüllü kamp lideri alımı yapılacağı belirtildi. İşte detayları ve tüm şartları bulacağınız haberimiz.

660 kamp lideri eğitim tarihleri ne zaman olacak?

1. Dönem (Erkek): 8 – 14 Mayıs 2024 (220 Kişi), 2. Dönem (Kadın): 20 – 26 Mayıs 2024 (220 Kişi), 3. Dönem (Kadın): 27 Mayıs– 2 Haziran 2024 (220 Kişi) olmak üzere Antalya Alaaddin Keykubat Gençlik Kampında eğirimler yapılacaktır.

Kamp lideri olmak için başvuru şartları nelerdir?

18-30 yaş aralığında olmak, (1 Ocak 2024 itibariyle hesaplanmaktadır. 1994-2006 yılları arasında doğmuş olmak), Üniversitelerin önlisans veya lisans bölümlerinde okuyor veya bu bölümlerden mezun olmak, erkek adaylar için başvuru tarihi itibariyle askerlikle ilişkisi bulunmamak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak gerekmektedir.

Ayrıca iletişim kurabilme ve ekip içinde çalışabilme yeteneğine sahip olan, pedagojik yaklaşımlara ve yaygın eğitim tekniklerinin uygulanması konusunda bilgi sahibi olmak veya bu konularda kişisel gelişime açık olan, çeşitliliğe ve farklı kültürel arka planlara sahip gençlerle çalışabilme yeteneğine sahip olan, esnek çalışma saatlerine ve farklı kamp konumlarında çalışabilme becerisine sahip olan adaylar başvurabilir.

GSB personel alımı başvuruları nasıl olacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde personel alımları için başvurular online olarak bugün başladı. Adaylar başvurularını e-devlet şifreleri ile bireysel olarak yapabileceklerdir. Başvuru iş ve işlemleri 15 Nisan 2024 Pazartesi günü öğlen saat 12.00 da sona erecektir.

GSB gençlik lideri alımı kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri