GİH Sınıfı 9. Derece Kadrolu VHKİ Memur Alımı Açıklandı! İkamet Yok

Kamu kurumu bünyesinde kadrolu VHKİ memur alımı başvuruları açıklandı. Kimler VHKİ memur alımına başvurabilir? Şartlar ve tüm süreç bu yazımızda yer alıyor.

Beylikdüzü Belediye Başkanlığına ilk defa atanmak üzere memur alım ilanı açıklandı. Kadrolu VHKİ memur alımı başvuruları alınacak. Detayları ve tüm süreci hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemiş olmak gerekmektedir.

Kadrolu VHKİ memur alımı nitelikleri nelerdir?

10 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı GİH sınıfı 9. Derece kadro için olacak. Başvuru için adayların Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Maliye, İktisat, Muhasebe programlarının birinden mezun olması, KPSS’den en az 80 ve üzeri puan alması gerekiyor.

Beylikdüzü Belediyesi memur alımı süreci

Beylikdüzü Belediyesi memur alımı için adayların istenilen diğer belgeler ile birlikte 27.11.2023 - 01.12.2023 tarihleri arasında “Büyükşehir Mahallesi Enver Adakan Caddesi No:2 Beylikdüzü-İSTANBUL adresindeki Beylikdüzü Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü birimine” şahsen veya posta yolu ile müracaatlarını yapabileceklerdir. Ayrıca e-posta ile de başvuru kabul ediliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri