Hazine ve Maliye Bakanlığı 300 Memur Alımı Duyurusu! 1061 Aday Listesi

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 300 kamu personeli alımı kapsamında yeni duyuru geldi. 1.061 aday açıklanırken, başvuru sonucu yazılı sınav tarihleri belli oldu.

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı tarafından 300 kamu personeli alımı kapsamında yeni duyuru yayımlandı. Yazılı sınava girecek 1061 aday listesi belli oldu. Detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu yazımızda hazırladık.

1061 aday belli oldu

23-24 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak vergi müfettiş yardımcılığı giriş sınavına hukuk fakültesi ile iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunlarından katılmaya hak kazanan adayların listesi ile 911 aday belirlendi. Ayrıca 23 Mart 2024 tarihinde yapılacak vergi müfettiş yardımcılığı giriş sınavına mühendislik fakültesi mezunlarından katılmaya hak kazanan adayların listesi ile 150 aday belli oldu.

Hazine Bakanlığı memur alımı sınavları ne zaman olacak?

23-24 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Vergi Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavının yazılı aşaması Hukuk Fakültesi ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları için sabah ve öğleden sonra olmak üzere 4 ayrı oturumda aşağıda yer alan sıra ile klasik olacak şekilde yapılacak.

Yazılı sınav belgeleri nasıl alınacak?

Adayların sınava katılacağı bina, salon ve sıra bilgileri Sınav Giriş Belgesinde yer alacaktır. Adaylar Sınav Giriş Belgesine 15 Mart 2024 Cuma gününden itibaren yazılı sınavın ilk oturumunun yapılacağı güne kadar Bakanlığın sınav internet adresinden online olarak almaları gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri