İl Özel İdaresi 400 Kamu Personeli Alımı Başvuru Ekranı Açıldı

Kamu il özel idaresine güncel 400 yeni personel alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu İŞKUR’da yeni başvurular başladı. Detayları, süreci bu yazımızda bulabilirsiniz.

Online olarak 400 kadro için yeni başvurular açıklandı. İl Özel İdaresi Personeli alımı yapılacak. Türkiye İş Kurumu İŞKUR istihdam hizmetleri sunmaya devam etmektedir. İŞKUR tarafından düzenlenen Toplum Yararına Program kapsamında 400 katılımcı istihdam edilecektir.

400 TYP Kamu Personeli Alımı Hangi Kurumu Yapılacak?

İŞKUR tarafından finanse edilen ve sosyal hakları İŞKUR tarafından karşılanacak 400 TYP personeli alımı Iğdır İl Özel İdaresi Kurumunda çalışmak üzere istihdam edileceklerdir.

400 Kamu Personel Alımı Başvuru Tarihleri

Iğdır İl Özel İdaresi kurumunda çalışacak 400 Toplu Yararına Program (TYP) kapsamında istihdam edilecek kamu personeli alımı için adaylar iş başvurularını 1 Mart 2024 tarihine kadar tamamlayabileceklerdir.

TYP 400 Personel Alımı Başvurusu Nereden Yapılacak?

Aday olmak isteyen ilgili iş başvuru şartlarını taşıyan adaylar iş başvurularını İŞKUR internet adresi, İŞKUR telefon hattı 170 numarasında ve İŞKUR hizmet noktalarından belirtilen son başvuru günüde dahil olmak üzere iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.

İŞKUR 400 Kamu Personeli Alımı Başvuru Şartları Neler?

Kamu kurumunda görev yapacak 400 Kamu personeli alımı için adaylar iş başvurularını aşağıda belirtilen başvuru koşullarını taşıyan adayların iş başvuruları kabul edilecektir. İşte Başvuru koşulları;

Toplum Yararına Programa başvuru ve program başlangıç tarihi itibari ile işsiz olmak Emekli ve malul aylığı almamak Öğrenci olmamak ve uzaktan eğitim almamak Öğrencilik durumunu donduranlar katılamaz Hane geliri asgari ücretin net tutarının bir buçuk (1,5) katını aşmamak. Bir katılımcı TYP den en fazla dokuz (9) ay yararlanabilir. Bir haneden yalnızca 1 (bir) kişi toplum yararına programlardan faydalanabilir.

Iğdır İl Özel İdaresi 400 Kişi TYP No: 318576.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri