İnternetten Online Başvuru! Daimi Süreli Kamu Hizmetleri İşçi Alımı

Tam zamanlı çalışmak üzere 3 farklı iş için görev yapacak toplam 11 Sürekli kamu hizmet işçisi alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru süreci ve detaylara yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Kamu Hizmetlerinin gördürülmesi amacıyla 6 Sayaç Okuma Personeli, 4 Açma Kapama Personeli ve Organizasyon Sorumlusu toplam 11 kamu hizmet işçisi alımı gerçekleştirilecektir.

Kamu Hizmet İşçisi Alımı Başvuru Belgeleri Neler?

Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 3 farklı kamu hizmeti için sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek 11 Kamu Hizmet İşçisi alımı iş başvuruları herhangi bir belge talep edilmeden yapılabilecektir.

Büyükşehir Belediyesi Daimi İşçi Alımı Başvuru Vakitleri

Büyükşehir Belediyesi daimi süreli 11 Kamu Hizmet İşçisi alımı için iş başvurularını 6 Mart 2024 tarihine kadar tamamlayabileceklerdir. 6 Mart tarihinden sonra yapılan iş başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu Hizmet İşçisi Alımı Başvuru Şartları Neler?

Büyükşehir belediyesinde belirsiz süreli 11 işçi personeli alımı için adaylar iş başvuru nitelikleri:

Organizasyon Sorumlusu Personel Alımı; En az Önlisans mezunu olmak.

Sayaç Okuma Personeli ve Açma Kapama Personeli En az Ortaokul mezunu olmak. Herhangi bir suçtan dolayı kamu haklarından mahrum olmamak. Fiziki ve psikolojik sağlık raporuna sahip olmak. İş başvurusu için adaylarda aranan iş başvuru şartlarıdır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamu Hizmet İşçi Alımı Başvuru Şekli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 3 Farklı iş için görevlendireceği 11 Kamu Hizmetleri İşçi personeli alımı için adaylar iş başvurularını başvuru kılavuzunda belirtilen internet adresi üzerinden başvuru süresi içinde iş başvurularını tamamlayabileceklerdir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamu Hizmetleri İşçi Alımı Başvuru Kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri