İş Bankasına 2024 Memur Alımı Açıklandı! Güncel Başvuru Ekranı

İş Bankası bünyesinde 2024 yeni memur alımı başvuruları açıklandı. Banka personeli alımı başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası tarafından 2024 yılı banka personeli alımı başvuruları başladı. Adaylar online olarak İş Bankası’nın yeni personel alımına bu haberimizde hazırladığımız şartlar dahilinde başvuru yapabilir. Banka bünyesinde “kurumsal müşteri ilişkileri yöneticisi-uzman yardımcısı” alımı şartları ve tüm bilgiler şu şekildedir:

İş Bankası memur alımı

İş Bankasının İstanbul Kurumsal Şubelerinde, Kurumsal Müşteri İlişkileri Yöneticisi olarak çalışacak Uzman Yardımcısı alımı başladı.

Banka personeli alımı şartları nelerdir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden en geç 31 Mart 2024 tarihine kadar mezun olmak, 4 Şubat 2024 tarihi itibarıyla 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en erken 2024 Aralık ayına kadar tecil ettirmiş olmak, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak, Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak gerekmektedir.

Türkiye İş Bankası personel alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Adaylar başvurularını 4 Şubat 2024 tarihine kadar yapabileceklerdir. İşe alım sınavlarına başvurular İş Bankasının online platformuna üye olarak yapılabilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri