Jandarma 320 Uzman Erbaş Alımı Duyurusu! En Az İlköğretim Başvuru Sonuç

Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde 2024 yılı 320 uzman erbaş alımı kapsamında başvuru sonuçları açıklandı. Detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

2024 yılı Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde 320 uzman erbaş alımı kapsamında duyuru yayımlandı. Jandarma’ya lojistik ve bando alt branşlı sözleşmeli uzman erbaş temini başvuru sonuç duyurusu kapsamında detayları bu yazımızda bulabilirsiniz.

Jandarma uzman erbaş alımı branşlar nelerdir?

Ahşap Doğramacı ve Kaplamacı 3, Betonarme Demircisi 5, Bobinajcı 1, Çatı Ustası 2, Duvarcı 50, Fayansçı 40, Garson 5, Jeneratör Tamircisi 1, Kaportacı 5, Karbon/Fiber Üretimcisi 2, Kasap 7, Marangoz 11, Mermerci 3, Metal Doğramacı 4, Mobilya Boyacısı 1, Optik / Elektro Optik Sis. Tamircisi 1, Oto Boyacı 10, Oto Döşemeci 10, Oto Elektrikçi 5, Oto Lastik Tamircisi 25, Oto Tamircisi 30, Plastik Doğramacı 1, Sıvacı 40, Silah Tamircisi 16, Su Yalıtımcısı 1, Terzi 30, Torna / Tesviyeci 1 olmak üzere 310 kadro var. Ayrıca Nefesli Enstrüman İcracısı 2, Solist 2, Telli Çalgılar İcracısı 3, Vurmalı Çalgılar İcracısı 1, Yaylı Çalgılar İcracısı 2 kadro var.

320 uzman erbaş alımı başvuru sonuç

Temin edilecek branşlar için genel ve özel şartları taşıyan adaylara “Seçme Sınavlarına Çağrılma” duyurusu, PTS’de “Sonuç Bilgileri” kısmı altında “Sonuçlarım” kısmından öğrenilebilecektir.

Uzman erbaşlık sınav ücreti ödeme işlemleri nasıl olacak?

Başvurusu kabul edilerek sınavlara katılmaya hak kazanan/çağırılan adaylar ile ilgili olarak sınav ücreti yatırılmasına yönelik duyuru yapılan adaylardan 100 lira sınav ücreti alınacaktır. Sınav ücretinin nereye ve ne şekilde yatırılacağı başvuru sonuçları ile birlikte adaylara bildirildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri