Kamuya Açıktan 109 İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alımı Bu Hafta

İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olmak üzere kamuya açıktan ve kadrolu yeni 109 kadro için zabıta memuru alımı ile itfaiye eri alımı başvuruları başladı.

İzmir Büyükşehir Belediye İBB tarafından yeni kadrolara 109 açıktan devlet memuru alımı başladı. 69 itfaiye eri alımı ile 40 zabıta memuru alımı için gerekli tüm süreci, şartları ve detayları bu yazımızda KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık.

Açıktan memur alımı şartları nelerdir?

Kamu kurumlarında memur alımında başvuru için adayların 657 DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, askerlikle ilişiği olmaması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması şartları var.

İzmir Büyükşehir Belediyesi memur alımında nitelikler nelerdir?

15 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 11. derece, 49 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 10. derece, 5 İtfaiye Eri alımı GİH sınıfı 10. derece, 35 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 10. derece, 5 Zabıta Memuru alımı GİH sınıfı 10. derece kadrolara olacak.

15 İtfaiye Eri alımı için liselerin İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Alanı, İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği Dalından mezun olmak, En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, erkek adaylar KPSSP94 en az 60.

49 İtfaiye Eri alımı için İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik önlisans, En az (C) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, erkek KPSSP93 en az 60.

5 İtfaiye Eri alımı için Acil Durum ve Afet Yönetimi önlisans, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, kadın adaylar KPSSP93 en az 70.

35 Zabıta Memuru alımı için Mahalli İdareler, Yerel Yönetimler önlisans, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, erkek adaylar KPSSP93 en az 70.

5 Zabıta Memuru alımı için GİH Mahalli İdareler, Yerel Yönetimler önlisans, en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, kadın adaylar KPSSP93 en az 70.

Ayrıca adayların erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olması, 30 yaşını doldurmamış olması, İtfaiye Eri kadrosuna başvuracak adaylar için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmaması gerekiyor.

Kadrolu memur alımı başvuru tarihleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi memur alımları için süreç 27 Kasım ile 1 Aralık 2023 tarihlerinde sadece şahsen şeklinde olacak. Adaylar başvurularını “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü Şehit Er Mehmet Çadırcı Cad. No:50 Şirinkapı Buca/İZMİR” adresine yapmaları gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri