Kamuya Düz Devlet Memuru Alımı Başvuruları Pazartesi Başlıyor

Kamu kurumu bünyesinde yeni kadrolara 8 ve 9. derece olmak üzere GİH sınıfı yeni memur alımı başvuruları 13 Kasım Pazartesi başlıyor. Detaylar bu haberimizde bulunuyor.

Kamu Kurumu bünyesinde yeni kadrolara düz devlet memuru alımı yapılacak. Çadırkaya Belediyesi namına olacak ilk defa atanmak üzere düz devlet memuru alımı için süreç 13 Kasım Pazartesi başlıyor. Gerekli detaylar ve tüm başvuru hususları bu haberimizde yer alıyor.

Kamu memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için devlet memurları kanunundaki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak şartları yer almaktadır.

Düz devlet memuru alımı nitelikleri nelerdir?

GİH sınıfı 9. derece Memur alımı 1 kontenjana olacak. Kamu Yönetimi, İşletme veya İktisat bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak, en az “B” ehliyeti olmak. Kadın veya Erkek adayların başvurabileceği kadro için 2022 KPSSP3’ten en az 75 puan isteniyor.

GİH sınıfı 8. derece Memur alımı 1 kontenjana olacak. Herhangi lisans mezunu olmak, en az “B” ehliyeti olmak, Kadın veya Erkek adayların başvurabileceği kadro için 2022 KPSSP3’ten en az 80 puan isteniyor.

Çadırkaya Belediyesi düz memur alımı başvuruları nasıl olacak?

13 Kasım 2023 itibarıyla başlayacak başvurular online olarak belediye e-posta adresine, posta adresine veya şahsen yapılabilecektir. Süreç 17 Kasım’a kadar “Yeni Mah. Zübeyde Hanım Cad.No:39 Çadırkaya Belediye Başkanlığı Çadırkaya Beldesi Tercan /ERZİNCAN” adresine yapılabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri