KPSS 50 60 Kamu Memur Alımı! 2023/3 Güncel Başvuru Kılavuzu

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS 50 ve 60 puanlarla olmak üzere 2023/3 başvuruları alınıyor. Güncel süreç, şartlar ve tüm gerekli bilgileri hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kilis “7 Aralık Üniversitesi” bünyesinde sözleşmeli kamu memur alımı başvuruları alınıyor. 2023/3 başvuruları kapsamında güncel memur atama başvuru koşullarını, süreci, şartları hemen bu haberimizde KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladık. İşte mülakatsız memur alımlarına dair tüm gerekli bilgilerin yer aldığı haberimiz.

Kamu personeli alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği bulunmamak gerekmektedir. Başvurularda adayların ayrıca herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almaması gerekiyor. Branşlara göre KPSS 50 ve 60 puan şartları yer almaktadır.

7 Aralık Üniversitesi memur alımı nitelikleri nelerdir?

1 Spor Uzmanı “Cankurtaran” alımı için erkek olmak, “beden eğitimi ve spor yüksekokulu veya spor bilimleri fakültesi” lisans mezunu olmak, KPSS 60 puan almak, en az gümüş cankurtaran belgesine sahip olmak, en az ikinci kademe yüzme antrenörlük belgesine sahip olmak ya da lisans eğitiminde en az iki dönem yüzme dersleri almış olmak, İlk yardım sertifikasına sahip olmak, 30 yaşını doldurmamış olmak şartları var.

1 Destek Personeli “Temizlik” alımı için Erkek olmak, lise mezunu olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak ve KPSS 50 puan şartı var.

1 Büro Personeli alımı için “Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı” önlisans mezunu olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, KPSS 60 puan almak gerekmektedir.

Kamu memur alımı başvuru süreci

Kilis 7 Aralık Üniversitesi memur alımı için başvurular şahsen ya da posta ile yapılabilecektir. Başvuru iş ve işlemleri 1 Aralık dahil olmak üzere yapılabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri