KPSS 51’e Kadar Puanlar Düştü! GSB 1071 Gençlik Çalışanı Alımı Duyurusu

Gençlik ve Spor Bakanlığı GSB 1071 gençlik çalışanı alımı duyurusu yayımlandı. Tüm gruplarda en düşük KPSS puanları il bazında açıklandı. İşte detaylar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1071 Gençlik Çalışanı alımı kapsamında sözlü sınava katılacak adaylar açıklandı. Tüm gruplarda en düşük KPSS puanları iller bazında da belli oldu. GSB sonuçları, detaylar ve sözlüye dair bilgileri bu yazımızda bulabilirsiniz.

3.213 aday belli oldu

2023 yılı sözleşmeli gençlik çalışanı alımı kapsamında 2022 yılı KPSS B grubu P3 puan sırası esas alınarak boş kontenjan sayısının üç katı aday belirlendi. Adaylar Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı internet adresinden durumlarını öğrenebilir.

Gençlik Çalışanı Alımı sınavı

1071 Gençlik Çalışanı Alımı sözlü sınavına 12 - 16 Şubat 2024 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak. Adaylar kariyer kapısı üzerinden “Sınavlarım/Mülakatlarım” başlığı altından durumlarını öğrenebileceklerdir.

Puanlar KPSS 51’e kadar düştü

Tüm iller bazında KPSS puanları da gruplar bazında açıklandı. Başvuru yapan adaylar arasında en düşük KPSS puanı 51 olarak gerçekleşti. Adaylar en düşük KPSS puanlarını GSB Personel Genel Müdürlüğü internet sayfasından duyurular bölümünden hemen öğrenebilir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri