KPSS 55 Puanla Kamu Memur Alımı Yapılacak! 8.Derece Kadrolar

KPSS 55 puanla olmak üzere ikamet şartı da olmadan kamu memur alımı başvuruları alınacak. Güncel personel atama başvuruları, süreci ve tüm detayları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı başvuruları kapsamında Nazilli Belediyesi tarafından güncel başvurular alınacak. Kamu personeli alımında ikamet şartı bulunmuyor. Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartı olmadan başvurular ve şartları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu memur alımı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru için adayların 657 sayılı kanundaki şartları taşıması gerekiyor. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli olmamak, daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ya da ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak şartları var.

Nazilli Belediyesi memur alımı nitelikleri nelerdir?

Şehir Plancısı alımı TH sınıfı 8. Derece 2 kadro için yapılacak. Başvurularda adayların “Şehir ve Bölge Planlama” lisans mezunu olması, KPSS en az 55 puan alması ve en az “B” sınıfı ehliyeti olması gerekiyor.

Kadrolu memur alımı başvuru süreci nasıl işler?

Nazilli Belediyesi bünyesinde KPSS 55 puanla kadrolu memur alımı için başvurular Kasım ayında olacak. Adaylar e-mail ile online olarak başvuru yapabilecek. Öte yandan şahsen ya da posta ile de Belediye adresine başvuru yapılabilir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri