KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı Kılavuzu Yayımlandı! Online Başvuru

Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS şartsız olmak üzere yeni kamu personeli alımı başvuruları bugün başladı. Detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kamuya yeni sözleşmeli memur alımı başvuru kılavuzu bugün yayımlandı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü tarafından KPSS şartsız olmak üzere adaylar başvuru yapabilir. Sözleşmeli bilişim personeli alım ilanına online başvuru başladı.

Kamu personeli alımı başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak, Görevini yapmasına engel olabilecek sağlık sorunu bulunmamak, Yapılacak inceleme ve soruşturma sonunda Bilişim Personeli olmalarına engel bir durumu bulunmamak, erkek adaylar askerliğini tamamlamış olmalı ya da askerlik ile ilişiği olmamalıdır. KPSS şartı bulunmamaktadır. Bu kapsamda KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 olarak değerlendirilir.

Memur alımı nitelikleri nelerdir?

1 Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı 2 katına kadar, 1 Bilgi Güvenliği veya Sistem Uzmanı alımı 2 katına kadar olacak.

Başvuru için bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendislikleri bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Ayrıca diğer fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen- edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik mezunları da başvurabilir.

Onsekiz Mart Üniversitesi memur alımı süreci

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi memur alımı için adaylar başvurularını 2 Şubat 2024 – 16 Şubat 2024 tarihleri arasında saat 23.59:59’a kadar Üniversitenin ilan internet adresi üzerinden yapabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri