Kültür Bakanlığı 450 Memur Alımı Duyurusu! 9 Branş Tüm Listeler Geldi

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 450 kadroya sanatçı personel alımı başvuruları kapsamında 9 unvan için tüm listeler açıklandı. Sınav tarihleri ve tüm süreci bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kültür ve Turizm Bakanlığı “4/B sözleşmeli 450 sanatçı alım sınavına ilişkin duyuru” yayımlandı. Bakanlık bünyesinde Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğüne bağlı “Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Edirne, Elâzığ, Mersin, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Sivas ve Şanlıurfa” illeri için 450 Sanatçı Alım Sınavına girmeye hak kazanan adaylara ilişkin isim listesi, sınav tarihi ve saatleri ne dair listeler yayımlandı.

Memur alımı sınav belgeleri

Sınavlar 18 Mart 2024 tarihinde 10.00’da CSO Ada Ankara “Talatpaşa Bulvarı, No: 38 Opera, 06330 Altındağ/Ankara” adresinde olacak. Adaylar Kariyer Kapısı üzerinden yapmış oldukları sınav başvurusuna ait bilgileri gösteren e-Devlet üzerinden alınan belge, fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi, sınavda çalacağı eserle ilgili repertuar listesi ve sınava başvururken interaktif ortamda gönderdiği belgelerin asıllarını bulundurmaları gerekiyor.

Sınavlarda dikkat edilmesi gereken önemli hususlar

Adayların sınava piyano, vurmalı çalgılar ve arp dışında kendi enstrümanları ile gelmeleri; piyano branşında sınava girecekler haricinde, piyano ile eser icra edecek adayların sınava kendi piyanistleri ile gelmeleri zorunludur. Yapılacak sınavlarda Repetitör desteği sağlanacaktır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 450 memur alımı listeleri

Liste 1-Orkestralar, Liste 2- Çok Sesli Müzik Korosu, Liste 3- Koro ve Topluluklar (Ses), Liste 4- Koro ve Topluluklar (Ses), Liste 5- Koro ve Topluluklar (Saz), Liste 6- Koro ve Topluluklar (Saz), Liste 7- Dans Toplulukları (Ses ve Saz), Liste 8 - Dans Toplulukları (Dansçı), Liste 9 - Topluluklar (Konya Türk Tasavvuf Müziği, İstanbul Tarihi Türk Müziği, Tasavvuf, İrfan ve Meydan Meşkleri Topluluğu) olmak üzere tüm listeler belli oldu. Adaylar Bakanlık internet sitesinden gerekli tüm listelere ve tarihlere erişim sağlayabilir.

Kültür ve Turizm Bakanlığı memur alımı tüm listeler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri