MEB 2 Branş Kadrolu Devlet İşçi Alımı Başvuruları Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapmak üzere kadrolu kamu personeli işçi alımı gerçekleştirilecektir. 2 Farklı iş için görev yapacak toplam 3 kadrolu işçi alımı yapılacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenevinde çalışmak üzere Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı) ve 2 Ön Büro Görevlisi (Otel Resepsiyoncusu) Kadrolu Kamu işçi personeli istihdam edilecektir.

MEB Kadrolu İşçi Alımı Müracaat Zamanı

MEB bağlı Öğretmenevinde tam zamanlı ve kadrolu istihdam edilecek 3 İşçi alımı için başvurular başladı. Son Müracaat zamanı ise 20 Haziran 2024 tarihidir.

Kadrolu Kamu Personel Alımı Başvuru Belgeleri

Öğretmen evinde 2 ayrı iş için görev yapmak isteyen adaylar için Noter kurasına katılım için herhangi bir belge istenmeyecektir.

MEB Kamu Personeli Devlet İşçisi Alımı Müracaat Koşulları Neler?

Milli Eğitim Bakanlığı Karabük Safranbolu İlçesinde bulunan Sunal Tülbentçi Öğretmenevi bünyesinde görev alacak adaylarda aranan müracaat şartları:

Ön Büro Görevlisi (Otel Resepsiyoncusu); Lise ve dengi okulların Resepsiyon veya Resepsiyon (Ön Büro) bölümlerinden birinden mezun olmak. 18 ile 35 yaş aralığında olmak. İŞKUR İş İlan No (00008356886).

Temizlik Görevlisi (Kat Hizmetleri Elemanı); Konaklama Hizmetleri veya Kat Hizmetleri bölümlerinden lise düzeyinde mezun olmak. 18 yaşını tamamlamış 35 yaşını geçmemiş olmak. İŞKUR İş İlan No (00008356885).

MEB Kadrolu İşçi Alımı Noter Kurasına Katılım Nasıl Yapılacak?

Sunal Tülbentçi Öğretmenevinde çalışmak üzere görev yapacak adaylar müracaatlarını İŞKUR telefon hattı 170 numarasından, İŞKUR Hizmet Noktalarından veya İŞKUR resmi internet adresi üzerinden tamamlayabileceklerdir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri