Memur Alımı KPSS Puanları Asilde 65 Yedekte 60 Puana Kadar Düştü

Ticaret Bakanlığı bünyesinde 328 memur alımı sonuçları açıklandı. 110 şoför, 88 koruma ve güvenlik görevlisi ile 130 destek personeli alımı için en düşük puanlar belli oldu.

Ticaret Bakanlığı tarafından Sözleşmeli Personel (Koruma Ve Güvenlik Görevlisi ve Destek Personeli) Alımı Kapsamında Yerleşen Adaylara İlişkin Duyuru yayımlandı. 328 kadro içinSözleşmeli Personel alımı (Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Destek Personeli) kapsamında Bakanlığımıza yerleşen asıl ve yedek aday listeleri açıklandı.

KPSS puanları asil’de 65 yedekte 60 puana düştü

Asil ve Yedek aday listeleri belli oldu. Koruma ve Güvenlik Görevlisi-Kadın yerleşen aday listesi;

Koruma ve Güvenlik Görevlisi-Erkek yerleşen aday listesi; Sözleşmeli Destek Personeli (Şoför) Erkek yerleşen aday listesi; Sözleşmeli Destek Personeli (Temizlik) Kadın yerleşen aday listesi; Sözleşmeli Destek Personeli (Temizlik, Basit Bakım-Onarım) Erkek yerleşen aday listesi açıklandı. Adaylar Ticaret Bakanlığı internet sitesinden tüm KPSS PUAN LİSTELERİNE hemen erişim sağlayabilir. Ayrıca kariyer kapısı kamu işe alım internet sitesinden de başvuru yapılabilir.

Atama başvuru süreci nasıl olacak?

Yerleştirilen adayların atanabilmeleri için gerekli tüm belgeleri 5 Nisan 2024 tarihine kadar “Ticaret Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü (Söğütözü Mah. Nizami Gencevi Caddesi 63/1 06530 Çankaya/ANKARA)” adresine şahsen ya da posta ile iletebileceklerdir.

Ticaret Bakanlığı memur alımı atama belgeleri nelerdir?

Beyan Formu, mezun belgesi veya geçici mezuniyet belgesi, adli sicil kayıt belgesi, Türkiye Cumhuriyeti Nüfus Cüzdanı veya Kimlik Kartı fotokopisi, Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi, askerlik durum belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, Mal bildirim beyannamesi, Diğer belge ve bilgilere Bakanlık internet sitesi “duyurular” bölümünden hemen erişim sağlayabilirsiniz.

Ticaret Bakanlığı memur alımı tüm listeler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri