Mezuniyet Şartı Aranmayacak! 30 İşçi Personel Alımı Başvurusu Başladı

Belediye bünyesinde iştirak firması için yeni 30 işçi personel alımı açıklandı. 18-45 yaş arası mezuniyet şartı olmadan adaylar başvuru yapabilir. İşte süreç ve tüm detayların yer aldığı yazımız.

Belediye bünyesinde temizlik şirketine yeni personel alımları yapılacak. Başvuru iş ilanı ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte detaylar.

Başvuru belgeleri nelerdir?

  • Dilekçe,
  • Vesikalık resim,
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  • Yerleşim yeri belgesi
  • Adli sicil kaydı,
  • Sağlık raporu.

İş ilanı başvuru şartları nelerdir?

Başvuru yapmak isteyen adayların 18-45 yaş aralığında olması ve temizlik işlerinde çalışmasına engel herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması gerekiyor. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan bir gelir veya aylık almaması şartı var.

Belediye işçi alımı maaş-çalışma süresi ve başvuru süreci

İşçiler, Muş Belediye Başkanlığı'nda görevlendirilecek ve haftalık 45 saat çalışacaklar. Ücretlendirme ise asgari ücret üzerinden yapılacak ve herhangi bir ek ödeme yapılmayacak.

Muş Belediyesi'nin iştirak firması için bu işçi alımı, istihdam piyasasına olumlu bir katkı sağlayacak ve iş arayanlara yeni fırsatlar sunacak gibi görünüyor. Başvurular 9 Ağustos 2024 tarihine kadar Muş BLD Temizlik Hizmetleri İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.'ne şahsen yapılabilecek.

Muş Belediyesi işçi alımı başvuru kılavuzu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri