Milli Savunma Bakanlığı MSB KPSS Şartsız 4/B Memur Alımı Başvuruları

Milli Savunma Bakanlığı “MSB” tarafından KPSS şartsız olmak üzere yeni kamu personeli alımı başvuruları alınıyor. 57 kadro için gerekli tüm süreci ve şartları bu haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu personeli seçme sınavı KPSS şarttı olmadan MSB’ye 57 memur alımı yapılıyor. Milli Savunma Bakanlığı MSB tarafından 4/B sözleşmeli bilişim personeli alımı için süreç 24 Ekim’de tamamlanacak. Gerekli tüm süreci ve şartları bu haberimizde bulabilirsiniz.

MSB 4/B memur alımı şartları nelerdir?

Başvuru için adayların Devlet Memurları Kanunundaki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. KPSS zorunluluğu yok. KPSS puanı olmayan adaylar değerlendirmede 70 olarak baz alınacaktır.

Kamu memur alımı nitelikleri nelerdir?

Başvuru için adayların “bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği, elektronik haberleşme mühendisliği, bilgisayar bilimleri” mezunu olmak veya diğer “diğer fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik” mezunu olması şartları var.

Milli Savunma Bakanlığı 4/B personel alımı başvuru süreci

Milli Savunma Bakanlığı MSB bünyesinde KPSS şartsız olmak üzere 57 kamu personeli alımı için süreç 24 Ekim 2023 dahil olmak üzere yapılabilir. Başvurular MSB Personel Temin internet sitesinden online olarak yapılabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri