MİT Personeli Olmak İçin Yeni Fırsatlar! Personel Alımı Başvuru Ekranı

Milli İstihbarat Teşkilatı MİT personeli olmak için yeni iş ilanları açıklandı. MİT personeli alımı yeni iş fırsatları ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

İstihbarat Uzmanı alımı, Mühendis alımı, Dil Uzmanı alımı, Tekniker alımı, İHA Sistemleri Pilotu alımı, Koruma ve Emniyet Memuru alımı başladı. 2024 yılı MİT personeli olmak için yeni fırsatlarla açıklandı. Detayları ve tüm süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz. LİSE, ÖNLİSANS ve LİSANS olmak üzere kadrolar var. İşte tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Milli İstihbarat Teşkilatı personel alımı başvuru süreci

Milli İstihbarat Teşkilatı MİT personeli alımı için başvurular online olarak 2024 yılı için başladı. MİT kariyer internet sitesinden başvurular çevrimiçi yapılabilecektir.

Önlisans personel alımı şartları

Tekniker alımı için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 34 yaşını doldurmamış olmak, ÖNLİSANS bilgisayar programcılığı, bilgisayar programlama, bilgisayar teknolojisi, bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri, bilgisayar teknolojileri ve yönetim, bilgisayar teknolojisi ve programlama, bilgisayar operatörlüğü, bilgisayar ve enformasyon sistemleri, elektronik teknolojisi, elektronik haberleşme teknolojisi, elektrik, internet ve ağ teknolojileri, bilgi yönetimi, bilgi güvenliği teknolojisi, bilişim güvenliği teknolojisi, bilişim sistemleri ve teknolojileri, bilişim-yönetim, bilgisayar destekli tasarım ve animasyon, coğrafi bilgi sistemleri, çok boyutlu modelleme ve animasyon, grafik tasarım, kontrol ve otomasyon teknolojisi, mekatronik, makine, mobil teknolojileri, web tasarımı ve kodlama, uçak teknolojisi, insansız hava aracı teknolojisi ve operatörlüğü ön lisans programlarının birinden mezun olmak gerekmektedir.

Koruma ve emniyet memuru alımı için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekiyor.

Erkek adaylar için; örgün eğitim veren meslek yüksekokulu programlarının herhangi birinden ÖNLİSANS mezunu olmak şartıyla 26 yaşını doldurmamış olmak, LİSANS programlarının herhangi birinden mezun olmak şartıyla 29 yaşını doldurmamış olmak, tercihen askerlik hizmetini en az 6 ay süreyle yerine getirmiş olmak, En az 1,75 metre boyunda olmak gerekiyor.

Kadın adaylar için; 29 yaşını doldurmamış olmak, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu veya Spor Bilimleri Fakültesinin herhangi bir bölümü mezunu olmak, En az 1,63 metre boyunda olmak gerekiyor.

En az lise personel alımı başvuru şartları

Dil uzmanı alımı için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 40 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor. İngilizce, Fransızca, Almanca dilleri için, üniversitelerin ilgili dilde mütercim ve tercümanlık, dilbilim, çeviribilim, edebiyat veya öğretmenlik örgün lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor. İspanyolca, İtalyanca ve Hollandaca dilleri için, üniversitelerin en az 4 yıllık örgün eğitim veren lisans programlarının herhangi birinden mezun olmak gerekiyor. Diğer yabancı diller için en az LİSE VEYA DENGİ OKUL mezunu olmak gerekiyor.

Lisans personel alımı başvuru şartları

İstihbarat uzmanı alımı için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, Üniversitelerin en az 4 yıllık örgün eğitim veren LİSANS programlarının herhangi birinden mezun olmak gerekiyor.

Mühendis alımı için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 34 yaşını doldurmamış olmak, Bilgisayar, elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, matematik veya fizik mühendisliği LİSANS programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

İHA sistemleri pilotu alımı için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 34 yaşını doldurmamış olmak, bilgisayar, yazılım, bilişim sistemleri, elektrik, elektronik, elektrik-elektronik, elektronik ve haberleşme, makine, mekatronik, harita, geomatik, uçak, uzay, kontrol ve otomasyon, meteoroloji mühendisliği LİSANS, Üniversitelerin havacılık elektrik ve elektroniği, uçak bakım ve onarım, uçak gövde ve motor bakımı, uçak elektrik ve elektroniği LİSANS, En az 1,75 metre boya sahip olmak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri