Mülakatsız Kamu Memuru Alımı Başvuruları! En Az Lise KPSS 55-60

Kamu üniversitesi tarafından sözlü veya yazılı herhangi sınav olmadan direkt KPSS puan üstünlüğüne göre farklı ünvanlarda memur alımı başvuruları alınıyor.

Kamu Üniversitesi tarafından güncel sözleşmeli 4/B kamu memur alımı başvuruları alınıyor. KPSS 55 ve 60 puanlarla direkt mülakatsız atama yapılacak. Destek personeli “şoför-temizlik personeli”, koruma ve güvenlik görevlisi, büro personeli, teknisyen alımı tüm detayları şu şekildedir:

Memur alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Başvuru için adayların 657 sayılı DMK’daki şartları taşıması, T.C. vatandaşı olması, 18 yaşını tamamlamış olması, kamu haklarından mahrum bulunmaması, askerlikle ilişiğinin olmaması ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

Destek Personeli “Temizlik Görevlisi” “Erkek” alımı 1 kadro için Lise mezunu olmak. 2022 KPSS en az 60 almak. 30 yaşından gün almamış olmak.

Destek Personeli “Temizlik Görevlisi” “Erkek” alımı 1 kadro için Lise mezunu olmak. 2022 KPSS en az 60 almak. 30 yaşından gün almamış olmak. Temizlik ve Temizlik Yönetimi Eğitimi ile Atık Yönetimi Eğitimi sertifikalarına sahip olmak.

Destek Personeli “Temizlik Görevlisi” “Kadın” alımı 1 kadro için Lise mezunu olmak. 2022 KPSS en az 60 almak. 30 yaşından gün almamış olmak.

Destek Personeli “Temizlik Görevlisi” “Kadın” alımı 1 kadro için Lise mezunu olmak. 2022 KPSS en az 60 almak. 30 yaşından gün almamış olmak.

Destek Personeli “Şoför” “Erkek” alımı 1 kadro için Lise mezunu olmak. İlan tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış D sınıfı sürücü belgesine veya 1 Ocak 2016 tarihinden önce alınmış E sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. İlan tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış SRC2 ve Psikoteknik belgelerine sahip olmak. 2022 KPSS en az 60 almak. 35 yaşından gün almamış olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Erkek” alımı1 kadro için Lise mezunu olmak. 2022 KPSS en az 60 almak. Son başvuru tarihi itibarıyla silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Erkek adaylar için boyunun 170 cm den kısa olmaması, 35 yaşından gün almamış olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Erkek” alımı 1 kadro için Lise mezunu olmak. 2022 KPSS en az 60 almak. Son başvuru tarihi itibarıyla silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Erkek adaylar için boyunun 170 cm den kısa olmaması, 35 yaşından gün almamış olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi “Erkek” alımı 1 kadro için Önlisans mezunu olmak. 2022 KPSS en az 60 almak. Son başvuru tarihi itibarıyla silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Erkek adaylar için boyunun 170 cm den kısa olmaması, 35 yaşından gün almamış olmak.

Büro Personeli “Kadın/Erkek” alımı 1 kadro için 4 yıllık Lisans mezunu olmak. 2022 KPSS en az 60 almak. 35 yaşından gün almamış olmak.

Büro Personeli “Kadın/Erkek” alımı 1 kadro için 4 yıllık Lisans mezunu olmak. 2022 KPSS en az 55 almak. 30 yaşından gün almamış olmak.

Teknisyen “Bilgisayar” “Kadın/Erkek” alımı 1 kadro için Liselerin Bilişim Teknolojileri Alanı/Web Programcılığı bölümünden mezun olmak. 2022 KPSS en az 60 almak. 30 yaşından gün almamış olmak.

Galatasaray Üniversitesi memur alımı süreci

Adayların, ilgili belgeler ile birlikte ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvurulan pozisyon için aranan özel nitelikler bulunması halinde istenilen evrakların başvuru süresi içinde teslim edilmesi gerekmektedir. Galatasaray Üniversitesi sözleşmeli personel alımı 27 Şubat ile 13 Mart 2024 tarihleri arasınca olacak.

Galatasaray Üniversitesi kamu personeli alımı kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri