Personel Alımı İlanı Pes Dedirtti! Alınacak Kişinin Adı Soyadı Yazılı

İlanın böylesi görülmedi! Personel alımı ilanında başvuracak adayın adı ve soyadı yazıldı. İşte detayların yer aldığı ve tepki alan ilan.

İstanbul İli Okan Üniversitesi personel alımı ilanında resmi gazetede de başvuru yapacak kişinin adının yer alması pes dedirtti. Akademik personel alımı bile olsa bu şekilde bir yanlışın yapılması noktasında ne açıklama yapılacağı merak konusu. Detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Başvuru yapacak adayın adı soyadı ilanda

Akademik personel alımında yer alan ilanda özel şartlar bölümünde yanlışlıkla olduğu düşünülen bir hata yer aldı. Alınacak kişinin adı ve soyadı açık açık ilanda yazıldı. Küçük harflerle özel şartların en sonunda yer alan isim resmi olarak yayımlandı.

Adrese teslim ilanlara kim dur diyecek?

Okan Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda adrese teslim ilan böyle ayyuka çıktı. Daha önce de akademik ilanlar olsun diğer personel alımı ilanları olsun özel şartların kişiye özel olmasının yanlışlığını YÖK de vurgulamıştı. Ancak böylesi ilk defa görüldü.

Personel alımlarında liyakat şart

Gerek kamu personeli memur, personel alımları gerekse üniversitelerin akademik personel alımlarında yer alan adrese teslim ve liyakatten uzak mülakat çilesinin sonlandırılması gerekiyor. KPSS adayları da diğer akademik personel alımı ilanlarına başvuran adaylar da bu tür sorunların daha da artmasından endişeli! Sizler de YORUM ve GÖRÜŞLERİNİZİ bu haberimize yazabilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (19)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri