ROKETSAN 4 Branş En Az Lise Kasım Ayı Personel Alımları! KPSS Yok

ROKETSAN’a 4 farklı ünvanda tekniker ve teknisyen alımları açıklandı. KPSS şartı olmadan yeni personel alımları başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımızda.

ROKETSAN tarafından Makine Teknisyeni, Elektrik Elektronik Teknisyeni, Kimya Teknisyeni, CNC Teknisyeni alımları yapılacak. Başvurular Kasım ayı itibarıyla yapılabilmektedir. Detaylar ve tüm süreci hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

ROKETSAN personel alımları için başvuru genel şartları nelerdir?

TC vatandaşı olmak, 35 yaşını aşmamış olmak, Takım çalışmasına yatkın, gerektiğinde inisiyatif alabilen, iletişim gücü yüksek, 3 yıl ve üstü deneyime sahip, Teknik Lise mezunu olup Meslek Yüksekokuluna devam etmemiş erkek adayların askerliğini tamamlamış olması gerekmektedir.

Personel alımları başvuru nitelikleri nelerdir?

Makine Teknisyeni alımı için Meslek Lisesi veya MYO Mekatronik, Torna Tesviye, Makina, gibi bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Elektrik Elektronik Teknisyeni alımı için Elektrik, Elektronik MYO ve Teknik/Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Kimya Teknisyeni alımı için Kimya, Kimya Teknolojisi, Laboratuvar Teknolojisi Önlisans veya Kimya Meslek Lisesi mezunu olmak gerekiyor.

CNC Teknisyeni alımı için Makina, Metal işleri, Torna-Tesviye veya ilgili önlisans Bölümlerinden veya Teknik Mesleki Lisenin ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

Kasım ayı personel alımı süreci nasıl işler?

Roketsan bünyesinde 2023 Kasım ayı personel alımı başvuruları alınacak. Adaylar online olarak başvuru iş ve işlemlerini ROKETSAN bünyesinde yapabilmektedirler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri