Sağlık Bakanlığı 8.000 Kamu İşçi Alımı Duyurusu Geldi! Tarihler Belli Oldu

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 8.000 kamu işçi alımında yeni duyuru geldi. Detayları ve tüm süreci hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

T.C. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü YHGM tarafından 8.000 yeni kamu işçi alımı kapsamında yeni duyuru geldi. Bakanlık işçi alımı kılavuzunda da belirttiği üzere Genel Müdürlükten gelecek duyuruların tebliğ niteliğinde olacağı ifade edilmişti. İşte duyurudan detaylar, noter kurasındaki kadrolar ve kura yeni tarihi.

8.000 sağlık işçi alımı noter kurası ile yapılacak.

İlan edilen kadrolara başvuran adaylar İŞKUR tarafından Bakanlığımıza bildirilecektir. İşe alınacak sürekli işçiler İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın Bakanlıkça doğrudan noter kurası ile belirlenecektir.

Sağlık Bakanlığı 8 Bin işçi alımı kura tarihi

Bakanlıktan yapılan duyuruda taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 8.000 sürekli işçi alımı kapsamında kur tarihi açıklandı. Yapılan açıklamada özellikle ÖSYM’nin 27.000 personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştır denildi. Bu kişilerin sözleşmeli pozisyonlara atama işlemlerinin devam etmesi nedeniyle de Taşra Teşkilatı Hizmet Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 8.000 Sürekli İşçi Alımı Kurası 3-4 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecektir denildi.

Kamu personeli alımı kontenjanları

3550 Temizlik Görevlisi, 3250 Güvenlik Görevlisi, 600 Klinik Destek Elemanı, 144 Elektrikçi (Genel), 143 Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, 127 Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, 84 Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, 64 İnşaat Boyacısı/Boyacı, 32 Marangoz, 2 Oto Bakım Onarımcısı Otomotiv Mekanikcisi, 2 Oto Elektrikçisi, 2 Otomotiv Kaportacısı alımı için NOTER kurası çekilecek. CANLI olarak yayımlanacak NOTER KURASINI kamu personeli alımı olarak anında yayımlayacağız.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (19)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri