Tarım Bakanlığı 1500 İşçi Alımı Kura Sonuçları Açıklandı! Asıl - Yedek

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geçtiğimiz gün noter kurası çekilen 1.500 kamu işçisi alımı kapsamında asıl ve yedek aday listeleri açıklandı. İşte tüm detaylar.

Tarım ve Orman Bakanlığı Taşra Teşkilatı Hizmet farklı branşlarda istihdam edilmek üzere ilana çıkılan 1.500 tarım işçisi alımı kura sonucu açıklandı. Asıl-yedek adaylarla ilgili detaylar ve tüm süreç belli oldu.

1.500 tarım işçisi alımı kura sonuçları

​27 Şubat 2024 saat 10.30'da başlayıp 28 Şubat 2024 saat 01:45'te sona eren 1.500 kadrolu işçi alımı kapsamında asıl ve asıl sayısının 4 katı kadar yedek hak sahibinin noter kura çekim işlemi gerçekleştirilmesinden sonra adayların kura sonucuna yönelik Noter işlemleri de tamamlandı.

Kamu personeli alımı atama başvuru süreci

Adaylar gerekli belgeleri 07 Mart 2024-19 Mart 2024 tarihleri arasında teslim etmeleri gerekiyor. Belgeler Personel Genel Müdürlüğüne Tarım ve Orman Bakanlığı Atatürk Konferans Salonundaki evrak teslim birimine “Adres: Üniversiteler Mah. Dumlupınar Bulvarı, No: 161, 06800, Çankaya/Ankara” adresine teslim edilmesi gerekmektedir.

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımında gerekli belgeler

Asıl adaylar Kimlik Kartı (Nüfus Cüzdanı) örneği, 2 Adet fotoğraf, İkametgâh belgesi, Adli Sicil Durum Belgesi, Askerlik Durum Belgesi, başvurmuş olduğu açık iş pozisyonunu için gerekli olan Öğrenim Belgesi, özel şartlarda belirtilen ilanlar için istenen belge/belgeler ve/veya sertifika/sertifikalar ve barkodlu SGK Hizmet Dökümü, Beyan Formu, Sağlık Raporu vb tüm evrakları teslim edecekler.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1.500 işçi alımı sonuçları.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri