Tarım Orman Bakanlığı 158 Memur Alımı Duyurusu! Başvuru Sonuç Listesi

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından 158 kamu personeli alımı duyurusu geldi. Detayları ve süreci hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

158 memur alımı duyurusu bugün yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı “Personel Genel Müdürlüğü” tarafından Tarım ve Orman Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavının Yazılı Sınavına Girmeye Hak Kazananlar açıklandı. Detaylar bu yazımızda.

​158 memur alımı başvuruları

Bakanlık Merkez Teşkilatına 158 Tarım ve Orman Uzman Yardımcısı alımı yapılmasına ilişkin, 26 Aralık 2023 tarihli Resmi Gazetede Tarım ve Orman Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavı İlanı yayınlanmasından sonra başvurular da 29 Ocak’ta tamamlanmıştı.

Tarım Orman Bakanlığı memur alımı başvuru sonuçları

Tarıma 158 memur alımı kapsamında Orman Uzman Yardımcılığı Yarışma Sınavına başvuran adayların başvuru evrakları incelenmiş olup, yazılı sınava girmeye hak kazanan adayların listesi yayımlanmıştı denildi.

Memur alımı yazılı sınav tarihi ve ünvanları

Yazılı sınavın yeri ve tarihi 13 Mart 2024 tarihinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ayrıca ilan edilecek.

9 Bahçe Bitkileri, 9 Tarla Bitkileri, 8 Bitki Koruma, 4 Tarım Ekonomisi, 4 Toprak Bilimi ve Bitki Besleme, 3 Zootekni, Süt Teknolojisi, 2 Tarım Makineleri, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Tarımsal Mekanizasyon, 2 Tarımsal Yapılar ve Sulama, 9 Su Ürünleri Mühendisliği, Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği, 20 Gıda Mühendisliği, 20 Veteriner, 9 Tütün Eksperliği, Tütün Teknolojisi Mühendisliği, 5 Orman Mühendisliği, Ayrıca 12 Endüstri Mühendisliği, 5 Harita Mühendisliği, 3 Makine Mühendisliği, 1 Bilgisayar Mühendisliği Lisans1 Elektrik-Elektronik Mühendisliği, 8 Kamu Yönetimi, İktisat, Maliye, İşletme, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, 2 Hukuk, 3 Uluslararası İlişkiler, 12 İstatistik, 7 Matematik alanında 158 memur alımı yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri