THY Turkish Technic KPSS Şartsız Personel Alımı Online Başvuruları

Türk Hava Yolları “THY” Turkish Technic tarafından güncel kamu iş ilanlarına başvurular tamamlanıyor. THY Teknik’te yer alan personel alımı başvuru süreci ve tüm detayları bu yazımzıda.

Türk Hava Yolları THY güncel personel alımı başvuruları “Turkish Technic” bünyesinde sona eriyor. 3 farklı unvanda olmak üzere THY Teknik personel alımlarında “Tecrübeli Proje Yönetimi Mühendisi, Tecrübeli Kabin Emniyeti Sertifikasyon Mühendisi, Tecrübeli Yapısal Tasarım Mühendisi” kadroları var. İşte sürece dair tüm detaylar.

THY Teknik personel alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Turkish Technic personel alımları için adayların T.C. vatandaşı olması, 1 Ocak 1980 dahil olmak üzere daha sonrasında doğmuş olması, askerlikle ilişiği bulunmaması şartları var. Ayrıca adayların daha önceden THY ya da herhangi iştirakinde disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmask, seyahat engeli bulunmaması, iyi derecede İngilizce bilmek gerekmektedir..

KPSS şartsız personel alımı için nitelikler nelerdir?

Tecrübeli Yapısal Tasarım Mühendisi alımına başvuru yapabilmek için adayların Uçak, Makine, Uzay, Havacılık ve Uzay, Gemi İnşaat, Deniz Teknolojileri ve Gemi ile Otomotiv Mühendisliklerinden mezun olması gerekiyor.

Tecrübeli Kabin Emniyeti Sertifikasyon Mühendisi alımına başvuru yapabilmek için adayların Uçak, Havacılık ve Uzay, Uzay, Makine, Gemi İnşaatı, Deniz Teknolojileri ve Gemi ile Otomotiv Mühendisliklerinden mezun olmak gerekmektedir.

Tecrübeli Proje Yönetimi Mühendisi alımına başvuru yapabilmek için adayların Makine, Malzeme ve Metalurji, Mekatronik, Matematik, Otomotiv, Uçak, Uzay, Havacılık ve Uzay, Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri, Deniz Teknolojileri ve Gemi, İmalat, Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri, İşletme, Elektrik/Elektronik ile Yazılım Mühendisliklerinden mezun olması gerekmektedir.

Turkish Technic personel alımı başvuruları ne zaman bitecek?

Turkish Technic personel alımları için başvurular online olarak yapılabiliyor. Adaylar 13 Mayıs 2023 tarihi dahil olmak üzere yapabilir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri