THY Yeni Teknisyen Personel Alımı Online Başvuruları Başladı! KPSS Yok

Take-Off Sr. “Simülatör Teknisyeni” alımı başvuru ilanı açıklandı. THY başvuruları, süreci ve tüm şartları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Türk Hava Yolları THY personel alımı yapacak. Yeni teknisyen personel alımı başvuruları alınacak. Take Off Sr. İlanı ile Simülatör Teknisyeni alımı başvuruları açıklandı. Detayları, süreci ve tüm bilgileri hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

THY personel alımı başvuru koşulları

T.C. vatandaşı veya mavi kart sahibi olan, Adli sicil kaydı veya adli sicil arşiv kaydı bulunmayan, 01.01.1990 ve sonrasında doğmuş olan, Üniversitelerin aşağıdaki önlisans veya lisans bölümlerinden mezun olan adaylar başvuru yapabilir.

Teknisyen personel alımı mezuniyet şartları

ÖnLisans Bölümleri: Elektrik, Elektrik ve Elektronik, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektronik, Elektronik Teknolojisi, Elektronik Haberleşme, Elektronik Haberleşme Teknolojisi, Elektronik Yüksek Teknisyenliği, Haberleşme, Haberleşme Teknolojisi, Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi, Mekatronik, Otomasyon, Telekomünikasyon, Bilgisayar, Bilgisayar Teknolojisi, Uçak Bakım Teknisyenliği-Teknikerliği, Uçak Teknolojisi (tercihen Uçak Aviyonik veya Elektrik bölümlerinden mezun)

Lisans Bölümleri: Elektronik Öğretmenliği, Havacılık Elektrik ve Elektroniği, Uçak Elektrik ve Elektroniği mezunları başvurabilir.

Türk Hava Yolları personel alımında istenen nitelikler nelerdir?

Vardiya düzeninde çalışabilecek, İngilizce teknik doküman takip edebilecek, Elektrik-Elektronik test ve ölçüm ekipmanlarını kullanabilecek, Teknik bakım ve operasyon süreçlerinde tecrübeye sahip olan, Arıza takip parça tamir bilgilerine hakim olan, Bilgisayar ve network temel bilgilerine sahip olan, PLC ve Otomasyon konusunda bilgili olan, Microsoft Office programlarını etkin kullanabilecek, B sınıfı ehliyete sahip (Tercihen SRC belgesi olan) olan adaylar başvurabilir.

Güncel iş ilanı başvuruları nasıl olacak?

THY yeni teknisyen personel alımı başvuruları online olarak Ocak ayı içerisinde adaylar başvuru yapabilir. Adaylar başvuru iş ve işlemlerini çevrimiçi olarak THY kariyer internet adresinden yapabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri