Ticaret Bakanlığı 602 Memur Alımı Başvuru Sonuçları! Tüm KPSS Puanları

Ticaret Bakanlığı bünyesinde 499 Gümrük Muhafaza Memuru alımı ile 103 Muayene Memuru alımı kapsamında başvuru sonuçları açıklandı. Sözlüye katılacak tüm adayların KPSS puanları belli oldu.

Ticaret Bakanlığı 602 yeni memur alımı için sözlü sınav duyurusu açıklandı. Sözleşmeli 103 muayene memuru ve sözleşmeli 499 gümrük muhafaza memuru sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adaylar hakkında duyuru bugün yayımlandı.

Ticaret Bakanlığı 1.307 aday belirlendi

Her ünvandan olmak üzere sözlü sınav katılacak adaylar KPSS başarı sırasına göre atama belirlendi. Gümrük Muhafaza Memuru için 2 katı, Muayene Memuru için ise 3 katı kadar aday sözlü sınava katılacak.

Muayene memurunda en düşük puan 76,773970 oldu.

Gümrük Muhafaza memurunda en düşük puan 70,001500 oldu.

Kamu personel alımı sözlü sınav yerleri

103 Muayene Memuru alımı ile 499 Gümrük Muhafaza Memuru alımı sözlü sınavına katılmaya hak kazanan adayların sözlü sınav tarihleri ve yerleri için belli oldu.

Tüm adaylar KPSS en düşük puanları açıklandı

Ticaret Bakanlığı tarafından 602 kadro için sözlü sınava katılacak adaylara ilişkin listeler KPSS puanı esas alınarak sıralandı. Tüm adayların KPSS puanları yayımlandı. Başvuruları kabul edilmeyen adaylar ve kabul edilmeme gerekçeleri ise başvuru yapılan internet adresinden “Kariyer Kapısı” üzerinden görüntülenebilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri