TMO 38.691 Lira Maaşla Memur Alımı! Güncel Başvuru Ekranı Açıldı

Toprak Mahsulleri Ofisi “TMO” bünyesinde kadrolu kamu personeli alımı online başvuruları başladı. TMO’ya 38 bin 691 lira maaşla memur alımlarına kimler başvuru yapabilir. Detaylar bu yazımızda.

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde “Toprak Mahsulleri Ofisi” TMO Genel Müdürlüğüne kadrolu memur alımı başvuruları alınacak. Net 38 bin 691 lira maaş verilecek. Genel İdare Hizmetleri Sınıfı GİH 7 ve 8. derece kadrolara memur alımı başvuruları ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Kadrolu memur alımı başvuru şartları nelerdir?

657 sayılı DMK’daki şartları taşımak,35 yaşını doldurmamış olmak, askerlikle ilişiği olmamak, sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde ve her türlü iklim şartlarında görev ve yolculuk yapmaya elverişli olmak, KPSS’den en az 70 puan almak gerekiyor.

Memur alımında mezuniyet şartları nelerdir?

Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, Ziraat Fakültelerinden mezun olanlar başvuru yapabileceklerdir. Başvurulara dair süreç şu şekildedir.

TMO memur alımı başvuru tarihleri

Toprak Mahsulleri Ofisi TMO memur alımı için başvurular online olarak 1 Şubat 2024 tarihi itibarıyla başladı. Adayların 12 Şubat 2024 tarihine kadar başvurularını yapması gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri