Türk Kızılayı 2024 Yılı En Az Lise Yeni Personel Alımı Açıklandı

Türk Kızılay’ına 2024 yılı Ocak ayı kapsamında yeni personel alımı başvuruları açıklandı. En az lise mezunu adayların başvurabileceği ilanlara dair tüm detaylar bu haberimizde.

Türk Kızılay’ı yeni personel alımı başvuruları alacak. Yeni ilanlar 2024 yılı için yayımlandı. Kızılay bünyesinde en az lise personel alımı başvuru süreci, şartları ve tüm detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak bu haberimizde hazırladık.

Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşire alımı başvuru şartları

Kızılay Sağlık A.Ş. bünyesinde istihdam edilmek üzere Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşiresi alımı yapılacak. Başvuru için Lise ve Üniversitelerin İlgili Bölümlerinden mezun olmak şartları ve diğer deneyimlere dair şartlara haiz olma gerekiyor.

Biyomedikal Uzmanı alımı başvuru şartları

Kızılay Sağlık Grubu - İstanbul Kağıthane Hastanesi'nde görev almak üzere “Biyomedikal Uzmanı” alımı yapacak. Başvuru için Biyomedikal Mühendisliği veya Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Bölümünden Mezun, Sağlık Sektöründe en az 2 yıl deneyimi mevcut, Cihaz bakımlarının durum raporlamalarında tecrübe sahibi, MS Office programlarına hakim, Askerlik görevini tamamlamış (erkek adaylar için), Aktif araç kullanabilen ve diğer özel şartlara haiz olmak gerekmektedir.

Kızılay personel alımı başvuru süreci

Türk Kızılay’ı bünyesinde her iki ilan için de başvurular online olarak yapılabilecektir. Adaylar Kızılay’ın kariyer internet sitesinden başvurularını hemen yapabilirler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri