TÜRKŞEKER Fabrikaları 115 Kamu İşçi Alımı Duyurusu! Nihai Sonuçlar

Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesinde kadrolu kamu işçi alımı kapsamında nihai sınav sonuç duyurusu bugün geldi. Detayları hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü TÜRKŞEKER tarafından 4857 sayılı kanuna tabi sürekli işçi alımı sözlü ve uygulama nihai sınav sonuçları hakkında duyuru bugün açıklandı. 115 kamu işçi alımına dair detayları ve tüm süreci bu yazımızda bulabilirsiniz.

TÜRKŞEKER 115 kamu işçi alımı

Açıktan 115 sürekli işçi alımı sonuçları geçtiğimiz haftalarda açıklanmıştı. Açıklanan sözlü ve uygulama sınavlarıyla ilgili itiraz süreci de tamamlandı. Nihai sonuçlar TÜRKŞEKER sonuç internet sitesinden de yayımlandı.

Kamu personel alımı atama başvuruları

Sınavda başarılı olan adaylar gerekli belgelerin tamamını 26 Ocak 2024 tarihine kadar başvuruda bulundukları fabrikaların personel birimlerine elden teslim edecek olup istenilen belgeleri eksiksiz olarak teslim eden adaylar 29 Ocak 2024 Pazartesi günü itibarıyla işe başlatılacaklardır denildi.

Şeker Fabrikaları işçi alımı atama belgeleri

Özgeçmiş, Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği, Sağlık Kurulu Raporu, 6 Adet Vesikalık Fotoğraf, Adli Sicil Kayıt Belgesi, Askerlik Durum Belgesi istenmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri