Vakıfbank 1995 Memur Alımı Yeni Duyurusu Geldi! Mülakat Sonuçları

Türkiye Vakıflar Bankası bünyesinde 1995 memur alımı kapsamında nihai duyuru geldi. Detayları ve tüm süreci hemen bu haberimizde bulabilirsiniz.

Vakıfbank’tan güncel 1995 kadrolu memur alımına dair son dakika duyurusu yayımlandı. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı “Şube” - Memur “Müşteri İletişim Merkezi” alımı sürecine dair nihai duyuru geldi. İşte detayları KAMU PERSONELİ ALIMI olarak hazırladığımız yazımız.

Vakıfbank 1995 memur alımı

1995 kadro için “Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Memur ve Memur (Müşteri İletişim Merkezi)” giriş sınavı mülakat sonuçları belli oldu.

Banka personeli alımı işe alım süreci tamamlandı

Vakfbank’tan adaylara yapılan duyuruda 2 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Memur (Şube) ve Memur (Müşteri İletişim Merkezi) sınavı ile başlayan işe alım sürecin tamamlandığı açıklandı.

Kadrolu memur alımı sonuç sorgulama

Türkiye Vakıflar Bankası için 1.995 memur alımı mülakat sonuçlarınızı hemen Bankanın duyuru ilan metninden giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri