Vakıfbank Kadrolu 845 Memur Alımı Yapacak! İl İl Kontenjanlar-Süreç

Vakıfbank bünyesinde 8 farklı branştan kadrolu memur alımı açıklandı. Başvuru il kontenjanları, süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızdan inceleyebilirsiniz.

Vakıfbank 845 memur alımı açıkladı. Türkiye'nin finans sektöründe öncü kuruluşlarından olan Banka bünyesinde “Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Mimar/Mühendis ve Memur” olarak görevlendirilmek üzere işe alım başvuru kılavuzu açıklandı. İşte süreç ve tüm detaylar.

Türkiye Vakıflar Bankası memur alımı kontenjanları

  • 597 Memur
  • 28 Mimar/Mühendis
  • 130 Uzman Yardımcısı
  • 90 Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı olmak üzere 845 kadrolu memur alımı yapılacak.

Kamu personel alımı il kontenjan dağılımları

  • 130 Uzman Yardımcısı Ünvanı İçin: Ankara (30) Antalya (5) Aydın (5) Bursa (5) Denizli (5) Gaziantep (5) İstanbul (50) İzmir (10) Kocaeli (10) Konya (5)
  • 28 Mimar/Mühendis Ünvanı İçin: İstanbul (21), İzmir (2), Ankara (5).
  • 597 Memur Ünvanı İçin: Ağrı (2) Ankara (120) Antalya (10) Aydın (20) Batman (5) Bursa (15) Çankırı (2) Denizli (10) Eskişehir (10) Gaziantep (10) Giresun (5) Gümüşhane (3) Hakkari (2) İstanbul (250) İzmir (50) Kırklareli (10) Kırşehir (3) Kocaeli (25) Muğla (20) Muş (3) Şanlıurfa (10) Şırnak (2) Tekirdağ (10).
  • 90 Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı Ünvanları İçin: İdari alandan sınava giren adaylar arasından ilk 60 kişi, Mühendislik alanından sınava giren adaylar arasından ilk 25 kişi, Bilgisayar Mühendisliği alanından sınava giren adaylar arasından ilk 5 kişi (İstanbul)

Kamu banka personeli alımı başvuru genel şartları

  • T.C. vatandaşı olmak,
  • 1 Ocak 1994 ve sonrası doğumlu olmak,
  • İkamet şartına ilişkin olarak;
  • Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı ünvanı için ikamet şartı aranmamaktadır.
  • Kamu hizmetinden yasaklı bulunmamak,
  • Herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak,
  • Daha önce Bankanın işe alımla ilgili sınavlarından birine katılıp mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak,
  • Bankada çalışırken herhangi bir nedenle ilişiklerinin kesilmemiş olması,
  • Erkek adayların askerlik görevini yapmış veya erteletmiş olmaları ya da yetkili makamlarca onaylanmış özel durumları nedeniyle askerlik hizmetinden muaf tutulmuş olmak.

Memur alımı mezuniyet şartları

Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı ünvanı için; Öğrenim süresi en az 4 yıl olan ve Tablo-1'de gösterilen lisans bölümlerinin en az birinden mezun olmak ya da 31 Mart 2025 tarihi itibarıyla mezun olacağına dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak.

Uzman Yardımcısı ünvanı için; Öğrenim süresi en az 4 yıl olan ve Tablo-2'de gösterilen lisans bölümlerinin en az birinden mezun olmak ya da 31 Mart 2025 tarihi itibarıyla mezun olacağına dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak.

Mimar/Mühendis ünvanı için; Öğrenim süresi en az 4 yıl olan Tablo-3'te gösterilen lisans bölümlerinin en az birinden mezun olmak ya da 31 Mart 2025 tarihi itibarıyla mezun olacağına dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak.

Memur ünvanı için; Öğrenim süresi en az 4 yıl olan Tablo-4'te gösterilen lisans bölümlerinin en az birinden mezun olmak ya da 31 Mart 2025 tarihi itibarıyla mezun olacağına dair belgeyi ibraz etmek koşuluyla son sınıfta okuyor olmak.

Vakıfbank memur alımı başvuru süreci

Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı, Mimar/Mühendis ve Memur giriş sınavı başvuruları başlamış olup 30 Ekim 2024 Çarşamba günü sona erecektir. Başvuru Süreci İstanbul Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi internet adresi üzerinden giriş yapılacak ve sınav başvuru formu online olarak doldurulabilecektir.

Vakıfbank memur alımı kılavuzu.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri