Valiliklere 550 Yeni TYP Personel Alımı Başladı! Başvuru Ekranı

Türkiye İş Kurumu İŞKUR’da Toplum Yararına Programlar TYP kapsamında yeni personel alımları başladı. 550 yeni personel alımına başvurular ve tüm detaylar bu yazımızda.

İŞKUR’da TYP kapsamında yeni 550 personel alımı başvuruları başladı. Kimler TYP personeli olabilir? Türkiye İş Kurumunda toplum yararına programlar kapsamında başvurularda iki il valiliği tarafından alımlar yapılacak. İşte gerekli tüm detaylar.

TYP personel alımı il kontenjanları

316676 Kars Valiliği Yazı İşleri Müdürlüğü 50, 316677 Trabzon Valiliği (İçişleri) 500 olmak üzere 550 TYP personel alımı başladı.

Kimler TYP personel alımına başvurabilir?

TYP başvurularında kuruma kayıtlı işsiz olmak, T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, açıköğretim hariç öğrenci olmamak şartları var. Trabzon Valiliği ile düzenlenecek olan 500 kişilik toplum yararına proje kapsamında; katılımcılar Trabzon Valiliği ve valiliğe bağlı kamu kurumlarında çalışacak olup, başvurular ikamet edinilen ilçe bazlı olarak değerlendirilecektir. Ayrıca Kars Valiliği TYP personel alımlarında görevlendirme yapılacak il/ilçe için ikamet zorunludur.

İŞKUR personel alımı başvuru süreci

TYP personel alımlarında başvurular 550 kadro için her iki valilik kapsamında 15 Aralık 2023’e kadar sürecek. Adaylar İŞKUR TYP başvuru ekranı üzerinden gerekli iş ve işlemlerini “316676, 316677” başvuru numaraları ile yapabilirler.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Sınavlar Haberleri