Ziraat Bankası 165 Memur Alımı Duyurusu Yayımlandı! Yazılı Sınav Sonuç

Ziraat Bankası tarafından 3 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen yazılı sınav sonuçları açıklandı. Banka personel alımı sonuç sorgulama ve mülakat süreci detayları bu yazımızda.

Ziraat Finans Grubu İşe Alım Sınav Sonuçları hakkında duyuru yayımlandı. Yapılan açıklamada 3 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilen Ziraat Finans Grubu işe alım yazılı sınav sonuçları yayımlanmıştır denildi.

Ziraat Bankası 165 personel alımı kontenjanları

Ziraat Bankası tarafından İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere, 150 Uzman Yardımcısı alımı ile Ziraat Bankası A.Ş. Teftiş Kurulu’nda görev almak üzere 15 Müfettiş Yardımcısı alımı yazılı sınav sonuçları açıklandı.

Banka personeli alımı yazılı sınav sonuç sorgulama

Adaylar Ziraat Bankası yazılı sınav sonucunu ilgili internet adresinden daha önce SMS ile gönderilen kullanıcı adı ve şifrenizi girerek öğrenebileceklerdir. Mülakata katılmaya hak kazanan adaylar için mülakat yerleri ve tarihlerine ilişkin bilgilendirmeler ise daha sonra yapılacak. KAMU PERSONELİ ALIMI olarak sizleri ayrıca bilgilendireceğiz.

Ziraat Finans Grubu personel alımı mülakat sınavı nasıl olacak?

Mülakata çağırılmak üzere kontenjana giren adaylar belirlendi. Mülakat neticesinde yapılan değerlendirme sonucu, başarılı ve yedek adaylar yine Banka internet sitelerinde duyurulacak. Adayların sözlü sınav sırasında gösterdikleri performansa göre alınması planlanan sayının altında veya üzerinde aday istihdam edilebilecekleri kılavuzda yer almaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sınavlar Haberleri