Kadrolu Devlet Personeli Alımı Başvuru Ekranı! GİH 7 8 9 Dereceler

Kadrolu Devlet Personeli Alımı Başvuru Ekranı! GİH 7 8 9 Dereceler

Kamu kurumu tarafından güncel devlet personeli alımı online başvuruları alınıyor. Kimler GİH sınıfı 7, 8 ve 9. Derece kadrolara atama başvurusunda bulunabilir. İşte sürece dair tüm detaylar.

Kamuya güncel ve kadrolu memur alımı başvuruları tamamlanıyor. Türk Patent ve Marka Kurumu bünyesinde genel idari hizmetler sınıfı kadrolara personel alımında süreç online olarak yapılabilecektir. Başvurular 2022 veya 2023 KPSS yıllarından olacak. İşte gerekli tüm süreç ve detayların yer aldığı haberimiz.

Devlet personeli alımı başvuru genel şartları nelerdir?

Devlet Memurları Kanununda yer alan genel koşullara haiz olmak şartları var. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, 2022 veya 2023 KPSS’den alanlara göre en az 70, 75 veya 80 puan şartları var. Ayrıca Yabancı Dil Sınavından ise en az C seciye puanı isteniyor.

Memur alımı başvuru mezuniyet şartları nelerdir?

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 3 kadro için Endüstri Mühendisliği mezunu olması gerekiyor. GİH 7. derece kadrolara atama için KPSSP1’den 80 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 4 kadro için Hukuk mezunu olması gerekiyor. GİH 9. derece kadrolara atama için KPSSP8’den 80 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 3 kadro için İktisat, Ekonomi mezunu olması gerekiyor. GİH 9. derece kadrolara atama için KPSSP18’den 80 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 3 kadro için İşletme mezunu olması gerekiyor. GİH 9. derece kadrolara atama için KPSSP27’den 80 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 2 kadro için Uluslararası İlişkiler mezunu olması gerekiyor. GİH 9. derece kadrolara atama için KPSSP35’ten 80 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 3 kadro için Eczacılık mezunu olması gerekiyor. GİH 7. derece kadrolara atama için KPSSP1’den 70 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 2 kadro için Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Moleküler Biyoteknoloji, Moleküler Biyoloji, Tarımsal Biyoteknoloji mezunu olması gerekiyor. GİH 8. derece kadrolara atama için KPSSP1’den 70 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 1 kadro için Malzeme Bilimi ve Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Nano Mühendislik, Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği, Malzeme Bilimi ve Teknolojileri, Malzeme Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği mezunu olması gerekiyor. GİH 8. derece kadrolara atama için KPSSP1’den 70 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 1 kadro için Biyomühendislik, Genetik ve Biyomühendislik, Tarımsal Genetik Mühendisliği mezunu olması gerekiyor. GİH 8, KPSSP1’den 70 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 1 Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Mekatronik Sistemler Mühendisliği mezunu olması gerekiyor. GİH 8. derece kadrolara atama için KPSSP1’den 70 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 1 kadro için Gıda Mühendisliği mezunu olması gerekiyor. GİH 8, KPSSP1’den 75 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 1 kadro için Kimya Mühendisliği, Kimya-Biyoloji Mühendisliği mezunu olması gerekiyor. GİH 8. derece kadrolara atama için KPSSP1’den 75 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 1 kadro için Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Yazılım Mühendisliği mezunu olması gerekiyor. GİH 8. derece kadrolara atama için KPSSP1’den 75 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 1 kadro için Makine Mühendisliği mezunu olması gerekiyor. GİH 8. derece kadrolara atama için KPSSP1’den 75 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 2 kadro için Endüstri Ürünleri Tasarımı, Endüstriyel Tasarım mezunu olması gerekiyor. GİH 9. derece kadrolara atama için KPSSP1’den 70 ve üzeri almak gerekiyor.

Sınai Mülkiyet Uzman Yardımcısı alımı 1 kadro için Kimya mezunu olması gerekiyor. GİH 9. derece kadrolara atama için KPSSP1’den 75 ve üzeri almak gerekiyor.

Türk Patent kadrolu memur alımı başvuru süreci nasıl olacak?

Türk Patent ve Marka Kurumu MEMUR ALIMI başvuru iş ve işlemleri online olarak tamamlanabilecektir. Başvurular 22 Mart 2024 tarihi dahil olmak üzere yapılabilecektir. Adaylar e-Devlet şifreleri ile çevrimiçi olarak başvuru iş ve işlemlerini yapabilecektir.

Türk Patent memur alımı kılavuzu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum