2023/3 Lise Önlisans Lisans KPSS Taban Puansız - 70 Memur Alımı Başladı

2023/3 Lise Önlisans Lisans KPSS Taban Puansız - 70 Memur Alımı Başladı

Kamu Üniversitesi bünyesinde KPSS taban puan şartı olmadan ve KPSS 70 puanla olmak üzere memur alımları başladı. Lise, önlisans ve lisans memur alımları bu yazımızda.

Bartın Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı (2023-3) başvuruları kapsamında başvurular bugün açıklandı. Büro personeli, Destek Personeli, Şoför, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Tekniker alımı başvuruları bugün başladı. İşte sürece dair tüm detaylar.

Memur alımı başvuru genel şartları nelerdir?

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak zorunludur. Bu kapsamda T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak gerekiyor. Ayrıca 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak (Lisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, önlisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP93, ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır.).

Kamu personeli alımı başvuru nitelikleri nelerdir?

1 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P3) en az 70 puan almış olmak, Ekonometri lisans programından mezun olmak gerekiyor.

3 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P3) en az 70 puan almış olmak, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri lisans programından mezun olmak gerekiyor.

2 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P3) en az 70 puan almış olmak, İktisat bölümü lisans mezunu olmak gerekiyor.

1 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P3) en az 70 puan almış olmak, Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans programından mezun olmak gerekiyor.

2 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P3) en az 70 puan almış olmak, Muhasebe, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansman, Finans ve Muhasebe, Muhasebe ve Denetim, İşletme-Muhasebe ve Denetim, Muhasebe ve Maliye veya Muhasebe Bilgi Sistemleri lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

3 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P3) en az 70 puan almış olmak, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü lisans mezunu olmak gerekiyor.

1 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P3) en az 70 puan almış olmak, İşletme bölümü lisans programından mezun olmak gerekiyor.

2 Büro Personeli (Erkek/Kadın) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P3) en az 70 puan almış olmak, İnsan Kaynakları Yönetimi veya İnsan Kaynakları lisans programından mezun olmak gerekiyor.

1 Destek Personeli-Şoför (Erkek) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P94) puanına sahip olmak, Ortaöğretim (Lise ve dengi) okul mezunu olmak, Şoförlük görevini yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu bulunmamak, C ve D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, (Eski E sürücü belgesi) Belgelendirmek kaydıyla en az 1 yıl otobüs şoförü olarak çalışmış olmak, (Adaylar otobüs şoförü olarak çalışma şartına dair resmi/özel kuruluşlardan alacakları belgeyi meslek kodları yer alan SGK hizmet dökümüyle birlikte aslı veya onaylı suret olarak teslim edecektir.) SRC-2 ve SRC-4 Belgesine sahip olmak gerekiyor.

1 Destek Personeli (Erkek) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P94) puanına sahip olmak, Ortaöğretim (Lise ve dengi) okul mezunu olmak, Temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmeti işlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. “İnşaat” alanında Kamu Kurum ve Kuruluşları, Belediyeler veya Üniversiteler tarafından onaylı sertifika ya da ''İnşaat'' alanında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olduğunu belgelemek gerekiyor.

1 Destek Personeli (Erkek) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P94) puanına sahip olmak, Ortaöğretim (Lise ve dengi) okul mezunu olmak, Temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmeti işlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. "Boyacılık” alanında ilgili Kamu Kurum ve Kuruluşları, Belediyeler veya Üniversiteler tarafından onaylı sertifika ya da "Boyacılık” alanında ustalık veya kalfalık belgesine sahip olduğunu belgelemek gerekiyor.

2 Destek Personeli (Erkek) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P94) puanına sahip olmak, Ortaöğretim (Lise ve dengi) okul mezunu olmak, Temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmeti işlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. MEB onaylı Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi Sertifikası sahibi olmak gerekiyor.

1 Destek Personeli (Erkek) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P94) puanına sahip olmak, Ortaöğretim (Lise ve dengi) okul mezunu olmak, Temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmeti işlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. En az fiilen 180 gün “6113.10 Bahçıvan” meslek kodunda çalıştığını e-Devletten alınacak bark gerekiyor.

3 Destek Personeli (Erkek) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P94) puanına sahip olmak, Ortaöğretim (Lise ve dengi) okul mezunu olmak, Temizlik, basit bakım-onarım, taşıma ve ısıtma hizmeti işlerini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak. Askerliğini yapmış veya muaf olmak gerekiyor.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P3) puanına sahip olmak, Herhangi bir lisans programından mezun olmak, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 170 cm'den kısa olmamak gerekiyor.

1 Tekniker alımı için 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (P93) puanına sahip olmak, Sahne ve Gösteri Sanatları Işık Teknolojisi, Sahne ve Gösteri Sanatları Ses Teknolojisi, Sahne ve Gösteri Sanatları Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak gerekiyor.

Bartın Üniversitesi memur alımı süreci

Adayların başvuru formu ve ilanda başvuracakları pozisyon için istenilen belgeleri eksiksiz şekilde müracaat süresi içerisinde Üniversite Personel Daire Başkanlığına ŞAHSEN veya POSTA yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir. Adaylar evraklarını “Bartın Üniversitesi Rektörlüğü Kutlubey Yerleşkesi Rektörlük Binası 1.Kat Personel Daire Başkanlığı İdari Tayin Şubesi Müdürlüğü 74100 Merkez/BARTIN” adresine yapacaklardır. Başvurular 1 Aralık 2023'e kadar devam edecektir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum