2023/3 Memur Personel Alımı Açıklandı! KPSS 50 Lise-MYO-Lisans

2023/3 Memur Personel Alımı Açıklandı! KPSS 50 Lise-MYO-Lisans

Kamuya KPSS 50 puanla yeni memur alımları açıklandı. 2023/3 personel alımı başvuru süreci ve tüm detayları hemen bu yazımızda bulabilirsiniz.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörlüğü bünyesinde yeni kamu personeli alımı açıklandı. 4/B sözleşmeli personel alım ilanı (2023-03) yayımlandı. Mülakatsız olmak üzere yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) puan sıralaması esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alımı başladı. İşte sürece dair tüm detaylar.

Sözleşmeli memur alımı genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak şartları var.

Kamu personel alımı nitelikleri nelerdir?

4 Destek Personeli (Temizlik) Ortaöğretim (Lise) mezunu olmak, Hijyen belgesine sahip olmak, Cinsiyeti kadın olmak, 1 Ocak 1980-1 Ocak 1996 arası doğumlu olmak, 2022 yılı KPSS (B), KPSSP94 puan türünde en az 50 puan almış olmak, Temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak, İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek, Üniversitenin Susurluk Yerleşkeleri ile tüm yerleşkelerinde ve iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak,

7 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Özel Güvenlik ve Koruma veya Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı önlisans mezunu olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Cinsiyeti erkek olmak, Askerlik hizmetini tamamlamış olmak, Başvuru ve yerleştirme sırasında Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına / Belgesine sahip olmak, 2022 yılı KPSS (B), KPSSP93 puan türünde en az 50 puan almış olmak, Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak,

1 Büro Personeli Önlisans mezunu olmak, İHA-1 Ticari Pilotu Lisansına / Sertifikasına sahip olmak, Adobe Premiere ve Adobe Photoshop eğitim belgesine sahip olmak, Fotoğrafçılık Eğitimi belgesine sahibi olmak, Fotoğrafçılık alanında en az 1 yıl deneyim sahibi olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Cinsiyeti erkek olmak, Askerlik hizmetini tamamlamış olmak, 2022 yılı KPSS (B), KPSSP93 puan türünde en az 50 puan almış olmak, İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek,

1 Büro Personeli Lisans mezunu olmak, Dosyalama ve Arşivleme Sertifikasına sahip olmak, Resmi Yazışma Kuralları Sertifikasına sahip olmak, 2022 yılı KPSS (B), KPSSP3 puan türünde en az 50 puan almış olmak, İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine uyum göstermek gerekiyor.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi memur alımı süreci

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi memur alımları için başvurular online olarak başladı. Adaylar başvuru iş ve işlemlerini 7 Temmuz 2023’e kadar yapabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.