2024/1 Memur Alımı Başladı! KPSS 55-60 Lise Önlisans Lisans Başvurular

2024/1 Memur Alımı Başladı! KPSS 55-60 Lise Önlisans Lisans Başvurular

Kamuya 2024/1 memur alımı başvuru işlemleri başladı. Lise, önlisans ve lisans adaylar için ünvanlar var. İşte KPSS 55 ve 60 puanlarla memur alımı tüm detayları.

Kamu personeli sözleşmeli memur alım ilanı (2024-1) başvuruları alınmaya başladı. 2022 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır. İşte farklı ünvanlarda personel alımına dair tüm detayları hazırladığımız haberimiz.

Sözleşmeli personel alımı başvuru şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak zorunludur. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. Lisans mezunları için 2022 KPSSP3, mezunları için 2022KPSS P93, Ortaöğretim mezunları için ise 2022 KPSSP94 puanına sahip olmak (Eczacı pozisyonu hariç) gerekiyor.

Kamu memur alımı başvuru nitelikleri

2 Büro Personeli (Büro Yön. ve Sekr.) alımı için Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, İnsan Kaynakları, Personel Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi önlisans programlarının birinden mezun olmak, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

2 Destek Personeli (Şoför) alımı için Herhangi bir önlisans programından mezun olmak, D sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, SRC-2 ve SRC-4 Belgesine sahip olmak, Psikoteknik belgesine sahip olmak, Şoförlük görevini yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu bulunmamak, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Cinsiyeti erkek olmak, Askerlikle ilişiği bulunmamak.

1 Destek Personeli (Gassal) alımı için Ortaöğretim kurumlarının İmam Hatip Bölümünden mezun olmak veya herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olup MEB Onaylı Cenaze Hizmetleri Kursu Bitirme Belgesine sahip olmak, Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak, Cinsiyeti kadın olmak, 2022 yılı KPSS P94 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

4 Destek Personeli (Hastabakıcı) alımı için Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının “Hasta Bakımı” veya “Yaşlı Bakımı” dalından mezun olmak, Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak, Yükseköğretim kuramlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Cinsiyeti erkek olmak, 2022 yılı KPSS P94 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

10 Destek Personeli (Temizlik) alımı için Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir dalından mezun olmak, Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak, Cinsiyeti erkek olmak, 2022 yılı KPSS P94 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

1 Destek Personeli (Temizlik) alımı için Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir dalından mezun olmak, Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak, Cinsiyeti kadın olmak, 2022 yılı KPSS P94 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

5 Destek Personeli (Temizlik) alımı için Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir dalından mezun olmak, Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak, Cinsiyeti erkek olmak, 2022 yılı KPSS P94 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

2 Destek Personeli (Temizlik) alımı için Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir dalından mezun olmak, Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak, Cinsiyeti erkek olmak, 2022 yılı KPSS P94 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

5 Destek Personeli (Temizlik) alımı için Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir dalından mezun olmak, Yükseköğretim kuramlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak, Cinsiyeti kadın olmak, 2022 yılı KPSS P94 puan türünden en az 55 puan almış olmak.

2 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Özel Güvenlik ve Koruma önlisans programında mezun olmak, 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. Maddesinde yer alan şartları taşımak, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Müracaat tarihinin son günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, İç ve dış mekânlarda vardiyalı çalışmasına engel bir durumu bulunmamak, Koruma ve güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık durumu bulunmamak, Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak, Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Adayların Boyunun 170cm den kısa olmaması, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Cinsiyeti erkek olmak.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için 10/06/2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. Maddesinde yer alan şartları taşımak, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Müracaat tarihinin son günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak, İç ve dış mekânlarda vardiyalı çalışmasına engel bir durumu bulunmamak, Koruma ve güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık durumu bulunmamak, Vardiyalı sistemde çalışmasına engel bir durumu bulunmamak, Yükseköğretim kurumlarında örgün öğretim öğrencisi olarak kaydı bulunmamak, Adayların Boyunun 170cm den kısa olmaması, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Cinsiyeti erkek olmak.

1 Psikolog alımı için Psikoloji lisans programından mezun olmak, 2022 yılı KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

18 Hemşire alımı için Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu lisans programlarının birinden mezun olmak, 2022 yılı KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

8 Hemşire alımı için Memurluğu Alanı - Hemşirelik Dalının veya Hemşirelik Ebelik-Sağlık Memurluğu Alanı - Sağlık Memurluğu Dalının birinden mezun olmak, 2022 yılı KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Eczacı alımı için Eczacılık lisans programlarının birinden mezun olmak, KPSS şartı aranmamaktadır.

1 Diğer Sağlık Personeli (Odyolog) alımı için Odyoloji lisans programından mezun olmak, Mezuniyetinden sonra en az 2 yıl süre ile ile Özel ya da Kamu hastanesinde Odyolog olarak çalışmış olduğunu SGK dökümü ile belgelendirmek, Mezuniyetinden sonra en az 2 yıl süre ile Özel ya da Kamu hastanesinde Odyolog olarak çalıştığını resmi yazı ile belgelendirmek, 2022 yılı KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Sağlık Teknikeri (Anestezi) alımı için Anestezi ya da Anestezi Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezunu olmak, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Sağlık Teknikeri (Elektronörofizyoloji) alımı için Elektronörofizyoloji önlisans programından mezunu olmak, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) alımı için Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri programlarının birinden mezun olmak, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

1 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Lab.ve Patoloji) alımı için Patoloji Laboratuvar, Patoloji Laboratuvar Teknikleri, Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri programlarının birinden mezun olmak, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Tekniker (Biyomedikal Cihaz Tekn.) alımı için Biyomedikal Cihaz Teknolojisi önlisans programından mezun olmak, 2022 yılı KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Teknisyen (Mobilya) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Mobilya ve İç Mekan Tasarımı veya Ahşap Teknolojisi alan ve dallarından birinden mezun olmak, 2022 yılı KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

1 Teknisyen (İnşaat) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının İnşaat Teknolojisi alan ve dallarının birinden mezun olmak, 2022 yılı KPSS P94 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Düzce Üniversitesi memur alımı başvuruları

Kamu personeli alımı başvuru iş ve işlemleri online olarak 22 Ocak ile 5 Şubat 2024 tarihleri arasında olacak. Adaylar kurum internet adresinde yer alan “Sözleşmeli Personel Başvuru ve Sonuç İşlemleri” kısmından online olarak gerekli iş ve işlemleri tamamlayabileceklerdir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum