Akaryakıt Fiyatları Düştü! Fiyatlarda Yeni Zamlar Geliyor

Akaryakıt Fiyatları Düştü! Fiyatlarda Yeni Zamlar Geliyor

Söz konusu akaryakıt fiyatları olduğunda pek çok vatandaş oldukça endişeli. Bitmek bilmeyen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Akaryakıt türleri için yeni zamlar kapıda. Yeni zamlar pazartesi günü duyurulacak.

Söz konusu akaryakıt fiyatları olduğunda pek çok vatandaş oldukça endişeli. Bitmek bilmeyen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi. Akaryakıt türleri için yeni zamlar kapıda. Yeni zamlar pazartesi günü duyurulacak. Akaryakıt fiyatları son zamanlarda cep yakıyor. Bu nedenle yapılacak olan indirimler vatandaş tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Birkaç gün önce vatandaşın yüzünü güldüren bir haber duyurulmuş ve motorinde 1.30 Türk Lirası tutarında indirim yapılacağı paylaşılmıştı. Bugün bu motorin indirimi üzerine bir yenisi daha eklendi.

Motorin Fiyatlarında Bugünden Geçerli İndirim

4 Mayıs 2023 tarihinde motorine yapılan indirim çok konuşulmuştu. Yapılan duyuruya göre motorin fiyatlarında 1.30 Türk Lirası indirim gerçekleştirilmişti. 6 Mayıs tarihinde ise yüz güldüren bu habere bir yenisi daha eklendi.

Bu tarihten itibaren motorin fiyatı için 45 kuruşluk bir indirim daha geldi. Yeni indirimin ardından ortalama fiyatlar başkent Ankara’da 18.40 Türk Lirası, İstanbul’da 17.92 Türk Lirası ve İzmir’de 18.40 Türk Lirasına kadar geriledi.

3 Mayıs’tan Bu Yana En Düşük Seviye Görüldü

Gelen zamların ardından vatandaşa nefes aldıran bu indirimler pek çok kişinin yüzünü güldürüyor. Art arda gelen motorin fiyatlarında indirim duyurularının ardından motorin son 1 haftanın en düşük seviyelerini gördü. 6 Mayıs’tan itibaren tüm vatandaşların indirimli olarak açıklanan yeni fiyatlandırma üzerinden araçları için motorin alımı yapması mümkün hale geldi.

Yapılan indirimlerin ardından vatandaşı korkutan duyuru geldi. Gelecek haftadan itibaren akaryakıt fiyatlarında çifte zam bekleniyor. Hem benzin hem motorin fiyatları için yeni zamlar kapıda. Peki yeni fiyatlandırma nasıl olacak? Akaryakıta ne kadar zam gelecek?

Benzin ve Motorin Fiyatlarına İndirim Gelmişti

Geçtiğimiz günlerde vatandaşın yüzünü güldüren indirim haberleri gelmişti. Bu haberler neticesinde hem motorin hem benzin fiyatları için düşüş yaşanmıştı. 4 Mayıs tarihinde motorin için yapılan 1.30 Türk Lirası indirimin ardından 6 Mayıs tarihinde 45 kuruşluk ek indirim duyurusu yapıldı.

Aynı tarihte benzin için de 1.06 Türk Lirası tutarında indirim yapılacağı kesinleştirildi. 6 Mayıs’tan itibaren geçerli olan indirimli fiyatlar ile motorin, son haftanın en düşük seviyelerine kadar gerilemişti. Ancak indirim haberlerinin ardından kötü haber tez zamanda geldi.

Pazartesi Gününden İtibaren Yeni Fiyatlandırma Geçerli Olacak

Sektör kaynakları, benzin ve motorin fiyatlandırmalarının gelecek hafta değişeceğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre akaryakıt için yeni zamlar geliyor. Akaryakıt zammı, hem benzin hem de motorini etkileyecek. Önümüzdeki hafta pazartesi gününden itibaren benzin için 43 kuruş, motorin için ise 66 kuruş zam yapılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.