Amazon Prime Fiyatları Belli Oldu! 5 Kat Arttı

Amazon Prime Fiyatları Belli Oldu! 5 Kat Arttı

Amazon Prime Türkiye fiyatlarında çok yüksek zam oranı belirledi. Yeni belirlenen rakam bir önceki rakamın yaklaşık 5 katı daha fazla. Yapılan açıklama sonrasında kullanıcılardan olumsuz yorumların geldiği görüldü.

Amazon Prime aylık abonelik yöntemi ile kullanıcılarına çeşitli hizmetler sunmaktadır. Kargo bedava hizmetinin yanı sıra kullanıcılar Amazonun Prime video uygulamasından faydalanmaktadır.

Aylık abonelik ücretleri 25 Mayıs 2023 tarihine kadar 7,9 TL olarak devam edilecek. Dünyanın farklı yerlerinde farklı fiyatlar uygulayan şirket Türkiye için zam kararını açıkladı.

Amazon Prime tarafından yapılan açıklama şöyle:

"25 Nisan itibarıyla Prime hizmetimizin aylık üyelik fiyatını 39 TL olarak güncelliyoruz. Bu yeni fiyat, yeni üyeler için 25 Nisan'dan, mevcut Prime üyelerimiz için 25 Mayıs'tan sonraki ilk fatura döneminden itibaren geçerli olacaktır. Bu, Türkiye'de Prime'ın hizmete girdiği 2020 yılından bu yana yapılan ilk değişikliktir. Prime ile üyelerimize benzersiz avantajlar sunmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" paylaşımında bulundu.

Kullanıcılar yaklaşık olarak 5 kat fiyat artışı sonrasında farklı yorumlarda bulunuyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.