İşçilere 3.000 Lira Net Maaş Zammı Yapıldı! İlave Ücret Artışı Geldi

İşçilere 3.000 Lira Net Maaş Zammı Yapıldı! İlave Ücret Artışı Geldi

Hak-İş Konfederasyonu ile Özçelik-İş-Sendikası talebiyle işçi maaşlarına ilave ücret artışı yapıldı. Detayları Kamu Personeli Alımı olarak bu yazımızda hazırladık. İşte detaylar.

Kardemir, Kardökmak ile Karçel çalışanlarına ilave zam yapıldı. KARDEMİR ile diğer bağlı kuruluşları olmak üzere “KARDÖKMAK” ile “KARÇEL” işçileri için 3 bin TL zam yapılacak. Sendika ile Konfederasyonun talebi sonucu ilave zam yapıldı.

Asgari ücret zammı üzerine ilave zam

Çalışanlar için Temmuz ayında asgari ücret zammına ilave ücret artışı yapıldı. Hak iş Konfederasyonu ile Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci üyelerinin ücretlerinde de artış yapılması talebi sonucu KARDEMİR yönetimi ilave 3.000 lira artış verdi.

Ağır geçim şartları bir nebze olsa da rahatlatacak

Değirmenci açıklamasında Kardemir ile bağlı kuruluşları çalışanları için verilen taleplerin yok sayılmadığı ve hayat pahalılığı karşısında emekçilerin yalnız bırakılmadığı ifade edildi. Ortadaki haklı talebin bulunduğunu ve ağır geçim şartlarında mücadele veren üyelerin az da olsa rahatlatacağı belirtildi.

Sabırla bekleyen üyelere teşekkür

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir’e ve KARDEMİR yönetimine teşekkürlerini sunan Genel Başkan, üyelere de sabırlarından dolayı teşekkür etti. Sendikadan müjdeli haberi sabırla bekleyen ve sendikanın yanında dimdik duran üyelere teşekkür edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.