Ramazan Bayramı 9 Gün Tatil Olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Ramazan Bayramı 9 Gün Tatil Olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından az önce açıklandı. Ramazan Bayramı tatili 9 gün olacak mı belli oldu. Detayları bu haberimizden hemen inceleyebilirsiniz.

Son Dakika açıklaması az önce geldi. Milyonlarca çalışanı ilgilendiren Ramazan Bayramı tatili ile ilgili olarak nihai açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından canlı yayında biraz önce Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olacağı açıklandı.

Ramazan Bayramı Tatili 9 Gün Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeli haberi vererek bayram tatilinin 9 gün olduğunu açıkaldı. Yapılan açıklamada özellikla kamu çalışanları için Ramazan Bayramı tatilinin başlayacağı tarihi açıkladı.

Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor

Ramazan Bayramı tatili 6 Nisan 2024 tarihinde başlayacak. Daha önce 10 Nisan'da başlayacak olan tatil öncesi kamu çalışanları idari izinli olacak. Bu kapsamda bir buçuk günlük Ramazan Bayramı öncesi çalışma döneminde idari izin sayılacak.

Ara tatil ve seminer dönemi nasıl olacak?

Milli Eğitim Bakanlığı 2. dönem ara tatil de 8-12 Nisan 2024 olarak açıklanmıştı. Bu kapsamda ara tatilin bir kısmı Ramazan Bayramına denk gelecek. Öğretmenlerin seminer çalışmaları ise bu dönem de uzaktan olması bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum