Şeker Fabrikaları 1350 İşçi Alımı! Kura - Sonuç - Asil Adaylar

Şeker Fabrikaları 1350 İşçi Alımı! Kura - Sonuç - Asil Adaylar

Türkiye Şeker Fabrikaları bünyesinde 1350 işçi personel alımına başvurularda kura tarihi, sonuç açıklanma tarihi ve asıl adaylara dair detaylar açıklandı. İşte süreç ve tüm bilgiler.

TÜRKŞEKER Genel Müdürlüğü tarafından 4857 sayılı kanuna tabi geçici işçi alımı kura işlemleri hakkında duyuru yayımlandı. 1350 işçi alımında 4 katı aday belirlenmesi için tarih belli oldu.

Türkşeker 1350 işçi alımı başvuruları

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre yürütülecek işlemler ile Türkşeker çeşitli pozisyonlardaki personel ihtiyacını karşılamak üzere açıktan 1.350 işçi alımı için 23 - 27 Eylül 2024 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu aracılığıyla yayımlanan iş ilanlarına başvurular tamamlanmıştı.

Belge teslim süreci - kontrol - sonuçlar

Belge teslimine dair duyuru Türkşeker internet sitesinde listelerle birlikte 1 Ekim 2024 tarihinde yayımlanmıştır. 2 – 8 Ekim 2024 tarihleri arasında belge kabulü, 7 – 9 Ekim 2024 tarihleri arasında ise belge kontrol işlemleri gerçekleştirilmiş olup sonuçlar sonuc.turkseker.gov.tr internet sitesinde yayımlanmıştı.

1.350 işçi alımı kura ve sonuç açıklanma tarihi

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan işçi alımı ilanlarından açık iş sayısının 4 katından fazla geçerli başvuru yapılan ilanların adayları arasından 14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 16.00’da ilgili adreste noter huzurunda dijital kura yöntemi ile açık iş sayısının 4 katı kadar aday belirlenecek olup adaylar kura çekimini yerinde izleyebileceklerdir.

Noter kura işlemlerine dair sonuçlar 15 Ekim 2024 tarihinde Kurum internet sitesinde ilan edilecektir.

Kimler kuraya tabi olmayacak? Türkşeker işçi alımı ilanlarından açık iş sayısının 4 katından az başvuru yapılan ilanların adayları ise ilgili Yönetmelik hükümleri gereğince kuraya tabi tutulmayacaktır.

Türkşeker işçi alımı duyurusu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum